cinsiyet tahmininde son nokta:)))

semaanisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
133
178
33
arkadaşlar az önce dayimin eşi bana bi cinsiyet yöntemi söyledi hatta söylemekle kalmadı denetti (çok inatçıdır) :)) bir çay bardağı suyun içine göğüsten gelen o sarımsı sividan bir damla.damlatiyosun eğer ki dibine inerse erkek üstte kalırsa kız oluyor dedi üç çocuğu varmış üçünde de denemiş hepsi çıkmış bi.cok kişiye de denemiş onlarda çıkmış öyle diyor (yalan söyleyecek biri değildir) :) ben pek istemedim ilk sıvılar önemli çünkü ama yengem bi damla sadece dedi hiç birşey olmaz dedi ve sonundan kazanan yengem oldu damlattim ve dibe çöktü oğlun olacak dedi:) merak ettim.bu yöntemi bilen daha önce deneyen falan varmı? yengeme eğer çıkamazsa seni yolarım dedim :) eğer çıkarsa da bu tezin havada patlar meşhur ederik.seni dedim :) bakalım hayırlısı doktora gittim dün cinsiyet belli değil 14 hafta şuan bi dhaa 15gun.sonra gidecem o.zman belli olur

Gogusten sari sıvı geldigini ilk sizden duyuyorum.
Bende böyle bir sey yok.

Merak ettim sizin gogsunuzden bu haftada sıvı geliyor mu?
benim üçüncü gebeliğim üçünde de hamile kalır kalmaz sıvı geldi ilk çocuğum da doğuma yakın kendi kendine akıyordu kıyafetime hatta.cok sütün olacak derlerdi ama çok bi sutüm olmadı ikinci ve bu.hamileligim de de oldu ama kendi kendine çıkamadı ben denerken elimle az sıktım göğüs ucumu :)

Anladım kişiden kişiye değişiyor demekki :) benim henüz gelmiyo. Ama siz sikmayin goguslerinizi iyi değilmiş erken doğuma yol acabiliyormus öyle duymuştum

Anladım kişiden kişiye değişiyor demekki :) benim henüz gelmiyo. Ama siz sikmayin goguslerinizi iyi değilmiş erken doğuma yol acabiliyormus öyle duymuştum
yani tehlikeli olmasa bile bi insan neden göğüslerini sıksın ki dimi:) ama bi kereden birşey olmaz herhalde yani inşallah olmaz :) benimki sadece merak acaba başka bilen varmı diye yoksa sadece yengeme has bi bilgimi :)

yani tehlikeli olmasa bile bi insan neden göğüslerini sıksın ki dimi:) ama bi kereden birşey olmaz herhalde yani inşallah olmaz :) benimki sadece merak acaba başka bilen varmı diye yoksa sadece yengeme has bi bilgimi :)
Valla ben ilk defa duydum. Sizin doktor tahminde bulunmadı mi? Göğüs sıkma olayina göre ne çıkıyo? Doktorun tahminiyle uyumlu mu?

Valla ben ilk defa duydum. Sizin doktor tahminde bulunmadı mi? Göğüs sıkma olayina göre ne çıkıyo? Doktorun tahminiyle uyumlu mu?
yok bebek kapatmışti bacak arasını göstermedi kendini zaten daha erken dedi hiç bi tahminde bulunmadı :) aslında ilk gebelik de değil ama hepsi ayrı heyecanlı oluyor işte naparsin bende merak ettim ama yengemin testine.göre erkek olacak:))

Tabiki ilk yada ikinci hepsinin yeri ayrı oluyor heyecan hepsinde aynı :)) Rabbim gönlünüze göre verir inşallah.

36.4 gunluk hamileyim Yengenizin testine gore sol gogusumden erkek sag gogusumden kizim olcak merakimdan yaptim da soldaki sut dibe indi sag gogusumden damlattigim tepede kaldi. Dr demesiyle erkek

36.4 gunluk hamileyim Yengenizin testine gore sol gogusumden erkek sag gogusumden kizim olcak merakimdan yaptim da soldaki sut dibe indi sag gogusumden damlattigim tepede kaldi. Dr demesiyle erkek
ilk hangisini yaptınız :) ilk olan geçerliymiş :)) ahh bu merak ne hallere sokuyor bizi :)) sizin cinsiyet belli Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah ben biraz daha bekliycem bakalım o arada başka ne saçmalıklar deniycem:))

Yuzuk testi yapin yuvarlak cizerse erkek dik gidip gelirse kiz. Ultrasonda fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kiz

Cinsiyeti neymiş kız merak ettim. :) Bide yüzük testi nasıl oluyor. Rastgele yere mi atıyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…