- 12 Mayıs 2017
- 133
- 178
- 33
- Konu Sahibi semaanisaa
-
benim üçüncü gebeliğim üçünde de hamile kalır kalmaz sıvı geldi ilk çocuğum da doğuma yakın kendi kendine akıyordu kıyafetime hatta.cok sütün olacak derlerdi ama çok bi sutüm olmadı ikinci ve bu.hamileligim de de oldu ama kendi kendine çıkamadı ben denerken elimle az sıktım göğüs ucumu :)Merak ettim sizin gogsunuzden bu haftada sıvı geliyor mu?
tamemen sarı sayılmaz süt değil ama duru suda değil sizinde gelir büyük ihtimalle hatta bebek ilk o sıvıyı alır ve çok faydalıdırGogusten sari sıvı geldigini ilk sizden duyuyorum.
Bende böyle bir sey yok.
tamemen sarı sayılmaz süt değil ama duru suda değil sizinde gelir büyük ihtimalle hatta bebek ilk o sıvıyı alır ve çok faydalıdırGogusten sari sıvı geldigini ilk sizden duyuyorum.
Bende böyle bir sey yok.
Anladım kişiden kişiye değişiyor demekki :) benim henüz gelmiyo. Ama siz sikmayin goguslerinizi iyi değilmiş erken doğuma yol acabiliyormus öyle duymuştumbenim üçüncü gebeliğim üçünde de hamile kalır kalmaz sıvı geldi ilk çocuğum da doğuma yakın kendi kendine akıyordu kıyafetime hatta.cok sütün olacak derlerdi ama çok bi sutüm olmadı ikinci ve bu.hamileligim de de oldu ama kendi kendine çıkamadı ben denerken elimle az sıktım göğüs ucumu :)
yani tehlikeli olmasa bile bi insan neden göğüslerini sıksın ki dimi:) ama bi kereden birşey olmaz herhalde yani inşallah olmaz :) benimki sadece merak acaba başka bilen varmı diye yoksa sadece yengeme has bi bilgimi :)Anladım kişiden kişiye değişiyor demekki :) benim henüz gelmiyo. Ama siz sikmayin goguslerinizi iyi değilmiş erken doğuma yol acabiliyormus öyle duymuştum
Valla ben ilk defa duydum. Sizin doktor tahminde bulunmadı mi? Göğüs sıkma olayina göre ne çıkıyo? Doktorun tahminiyle uyumlu mu?yani tehlikeli olmasa bile bi insan neden göğüslerini sıksın ki dimi:) ama bi kereden birşey olmaz herhalde yani inşallah olmaz :) benimki sadece merak acaba başka bilen varmı diye yoksa sadece yengeme has bi bilgimi :)
yok bebek kapatmışti bacak arasını göstermedi kendini zaten daha erken dedi hiç bi tahminde bulunmadı :) aslında ilk gebelik de değil ama hepsi ayrı heyecanlı oluyor işte naparsin bende merak ettim ama yengemin testine.göre erkek olacak:))Valla ben ilk defa duydum. Sizin doktor tahminde bulunmadı mi? Göğüs sıkma olayina göre ne çıkıyo? Doktorun tahminiyle uyumlu mu?
Tabiki ilk yada ikinci hepsinin yeri ayrı oluyor heyecan hepsinde aynı :)) Rabbim gönlünüze göre verir inşallah.yok bebek kapatmışti bacak arasını göstermedi kendini zaten daha erken dedi hiç bi tahminde bulunmadı :) aslında ilk gebelik de değil ama hepsi ayrı heyecanlı oluyor işte naparsin bende merak ettim ama yengemin testine.göre erkek olacak:))
aminn çok teşekkür ederim hepimize inşallah:))Tabiki ilk yada ikinci hepsinin yeri ayrı oluyor heyecan hepsinde aynı :)) Rabbim gönlünüze göre verir inşallah.
ilk hangisini yaptınız :) ilk olan geçerliymiş :)) ahh bu merak ne hallere sokuyor bizi :)) sizin cinsiyet belli Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah ben biraz daha bekliycem bakalım o arada başka ne saçmalıklar deniycem:))36.4 gunluk hamileyim Yengenizin testine gore sol gogusumden erkek sag gogusumden kizim olcak merakimdan yaptim da soldaki sut dibe indi sag gogusumden damlattigim tepede kaldi. Dr demesiyle erkek
Yuzuk testi yapin yuvarlak cizerse erkek dik gidip gelirse kiz. Ultrasonda fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kizilk hangisini yaptınız :) ilk olan geçerliymiş :)) ahh bu merak ne hallere sokuyor bizi :)) sizin cinsiyet belli Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah ben biraz daha bekliycem bakalım o arada başka ne saçmalıklar deniycem:))
yüzüğü denemedim denerim onu da :)) hayırlısı olsun inşallahYuzuk testi yapin yuvarlak cizerse erkek dik gidip gelirse kiz. Ultrasonda fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kiz
Insyüzüğü denemedim denerim onu da :)) hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?