Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET BEN 30 haftaya kadar kızdı 31.hafta erkek oldugun ögrendik.allah bağışlarsa 15.ayın içinde dünya tatlısı bir oğlum var.
Bana kiz dedi kizim oldu...
3.bebegine hamile kuzenime oglan dedi neticede 3.kizi oldu. Bebegin durumuna goreyanilma payi var ama bence kesin soyluyorsa ve gebelik haftasi 16 dan buyukse pek yanilinmiyor
Guzel kiziniza bir minik kardes geliyor.. En bastan boyle dusunun.. Herkes olmayani tatmak ister ama veren ALlah nasil nasip etti bilemeyiz..
Cok sansli bir bebek cunku
annesi
ic guduleri arzusu ve dogal olarak beklentisi erkek oldugu halde
İkinci fistigim geliyor diyor..
Olmasi gerekn bu.. Annelige yakisan bu..
İnsanin 10 tane kizi olsa her biri baska tat verir baska kokar anne deyisi baska olur..
Yurekten tebrik ederim..
Kiz ise de oglan ise de simdiden hayirli olsun omurlu olsun
Babasiyla ablasiyla saglikla gule oynaya buyutun insallah
EVET BEN 30 haftaya kadar kızdı 31.hafta erkek oldugun ögrendik.allah bağışlarsa 15.ayın içinde dünya tatlısı bir oğlum var.
Ya ben cok Merak ettim denedim hic daire falan cizme olmadi duz geldi gitti ama yanlismi yaptim acaba doktor kiz dediBayanlar, hamile arkadaşlar lütfen deneyin. Inanılmaz tutuyor..
Ipe geçirdiğiniz yüzüğü karnınızın üstüne tutun ileri geri gelirse erkek, daire çizerse kız. çok denedik tutuyor..![]()
12 hafta cok erken cinsiyet için. Bir tanidigima 6 aylik olana kadar kiz dedi erken dogum yaptı erkekmis11+4 hamileyim ikili testte ults dr radyoloji uzmznı bacak kapali cinsiyet gozukmuo dedi bakti tekrar pipi goremiyorumama kiz diemem kiza benzio dedi.yanilis olabilirmi .ben ekek hisseduyorum en bastan beri ilkim kiz onla binu atasinda gebeligim daglar kadar fark var...kiz dejildiginde yanilma payi var mi