Doğuma Hazırlık cinsiyet tahmininde yanılma payı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

munamuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
131
2
46
Edirne
Arkadaşlar, hamileliği süresince dr. nin cinsiyet tahmininde yanılma olduğuna şahit olan var mı??

EVET BEN 30 haftaya kadar kızdı 31.hafta erkek oldugun ögrendik.allah bağışlarsa 15.ayın içinde dünya tatlısı bir oğlum var.

Bana kiz dedi kizim oldu...
3.bebegine hamile kuzenime oglan dedi neticede 3.kizi oldu. Bebegin durumuna goreyanilma payi var ama bence kesin soyluyorsa ve gebelik haftasi 16 dan buyukse pek yanilinmiyor

EVET BEN 30 haftaya kadar kızdı 31.hafta erkek oldugun ögrendik.allah bağışlarsa 15.ayın içinde dünya tatlısı bir oğlum var.

Allah bağışlasın..Benim 4 yaşında bir prensesim var..4 aylık himileyim. 12. haftada dr. oğlana benziyor ama erken dedi. 15. haftada başka bir doktora gittim yüzde 90 kız dedi..çin takvimi, bebeğin kesedeki konumu, benim hislerim oğlan yönündeydi..Yanlış anlaşılmasın ama rahatsızlıklarım var. başka çocuk doğurmam çok zor. iki cinsten evladım olsun isterim..Kız ise hoşgelir gene..acaba diyorum ihtimal var mı???

Bana kiz dedi kizim oldu...
3.bebegine hamile kuzenime oglan dedi neticede 3.kizi oldu. Bebegin durumuna goreyanilma payi var ama bence kesin soyluyorsa ve gebelik haftasi 16 dan buyukse pek yanilinmiyor

valla benim pozisyonu cinsiyet tahmini için uygundu.hayırlısı olsun. bir fıstığım daha olacak galiba.

Guzel kiziniza bir minik kardes geliyor.. En bastan boyle dusunun.. Herkes olmayani tatmak ister ama veren ALlah nasil nasip etti bilemeyiz..
Cok sansli bir bebek cunku
annesi
ic guduleri arzusu ve dogal olarak beklentisi erkek oldugu halde
İkinci fistigim geliyor diyor..

Olmasi gerekn bu.. Annelige yakisan bu..

İnsanin 10 tane kizi olsa her biri baska tat verir baska kokar anne deyisi baska olur..
Yurekten tebrik ederim..
Kiz ise de oglan ise de simdiden hayirli olsun omurlu olsun
Babasiyla ablasiyla saglikla gule oynaya buyutun insallah

Guzel kiziniza bir minik kardes geliyor.. En bastan boyle dusunun.. Herkes olmayani tatmak ister ama veren ALlah nasil nasip etti bilemeyiz..
Cok sansli bir bebek cunku
annesi
ic guduleri arzusu ve dogal olarak beklentisi erkek oldugu halde
İkinci fistigim geliyor diyor..

Olmasi gerekn bu.. Annelige yakisan bu..

İnsanin 10 tane kizi olsa her biri baska tat verir baska kokar anne deyisi baska olur..
Yurekten tebrik ederim..
Kiz ise de oglan ise de simdiden hayirli olsun omurlu olsun
Babasiyla ablasiyla saglikla gule oynaya buyutun insallah

tesekkur ederim, çok incesiniz ve duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz.. Allah hepimizin çocuğunu bağışlasın, uzun ve güzel ömürler versin..
sizin ayşen dışında çocuk var mı?

Ama olsun istiyorum bir yandan da kizimi az daha buyutmeliyim diyorum. İkinciyi allah nasip eder hamile kalip dogurunca o bebekken 3.yu yapmak niyetindeyim. İkinci de kiz olsa oglan olsa farketmez 3 .bebegi istiyorum. Esim istese 4u bile yaparim o derrece yani..

Kizimi buyutup ise donecegim bir iki sene sonra tamamen cocuklarima adamak istiyorum kendimi.. Boyle de cilgin bir anneyim:)

Bayanlar, hamile arkadaşlar lütfen deneyin. Inanılmaz tutuyor..
Ipe geçirdiğiniz yüzüğü karnınızın üstüne tutun ileri geri gelirse erkek, daire çizerse kız. çok denedik tutuyor..:49:

Öncelikle hayırlı doğumlar size..valla 3 ayrı doktordan sonra tayin olupta tekirdağa gelince öğrendim oğlum olacağını..allah bağışlarsa simdi 4.5 yaşında oğlum...bu arada 5. Ayının içindede kızım var..onada erkek kesin dedi doktorumuz..ama bir ay sonraki kontrolünde kız dedi..benim hamileliklerim ters oldu hep nedense..Allah bağışlarsa bi kızım bir oğlum var teyzesi...sizindemi başınıza geldi böyle bişey yoksa:-)

inşaallah erkektir canım benim ben çok istedim dün kesinleşti yüzde yüz kız dendi yani üçüncü kızımız geliyo ama 14 haftalığım bakalım belki değişir diye bir umut var içimde

bende hamileyim 14 haftalık dün kesin kız dedi üçüncü kızımız olucak inş. ama belki değişirmi diyede bi umut var
tabiki sağlıklı sıhhatli olsunlarda

Bayanlar, hamile arkadaşlar lütfen deneyin. Inanılmaz tutuyor..
Ipe geçirdiğiniz yüzüğü karnınızın üstüne tutun ileri geri gelirse erkek, daire çizerse kız. çok denedik tutuyor..:KK49:
Ya ben cok Merak ettim denedim hic daire falan cizme olmadi duz geldi gitti ama yanlismi yaptim acaba doktor kiz dedi

Komşumuza da doktor doğana kadar yüzde yüz kız dedi. Doğduğunda erkek ama pipisi bacağına yapışık doğdu ameliyat oldu. Tıpta hiç birşey kesin değil ne yazık ki

11+4 hamileyim ikili testte ults dr radyoloji uzmznı bacak kapali cinsiyet gozukmuo dedi bakti tekrar pipi goremiyorumama kiz diemem kiza benzio dedi.yanilis olabilirmi .ben ekek hisseduyorum en bastan beri ilkim kiz onla binu atasinda gebeligim daglar kadar fark var...kiz dejildiginde yanilma payi var mi

Tecrubeli arkadaslar cevap yazarsaniz sevinirim mesela formda biri ayni benim gibi olmu 2010 da merak ediyorum kizimi oldu

11+4 hamileyim ikili testte ults dr radyoloji uzmznı bacak kapali cinsiyet gozukmuo dedi bakti tekrar pipi goremiyorumama kiz diemem kiza benzio dedi.yanilis olabilirmi .ben ekek hisseduyorum en bastan beri ilkim kiz onla binu atasinda gebeligim daglar kadar fark var...kiz dejildiginde yanilma payi var mi
12 hafta cok erken cinsiyet için. Bir tanidigima 6 aylik olana kadar kiz dedi erken dogum yaptı erkekmis

Back
X