- 14 Haziran 2025
- 22
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Gkyl123456
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben yaptım bundan daha koyuydu negatif çıktı kanda canımDay's dactor erken gebelik testi yaptım yanılma payı var mi
Pazartesiyi bekliyorum ama bu testin yanılma payı var diye duymuştum çubuğu batırır batirmaz çift çizgi ckti ama aklım hayalet çizgimi gebelik mi bilmiyorumVar gibi duruyor. Bir kan ver istersen.
Baska testle dene cnm Awox mesela en guvenilir o şuan piyasadaPazartesiyi bekliyorum ama bu testin yanılma payı var diye duymuştum çubuğu batırır batirmaz çift çizgi ckti ama aklım hayalet çizgimi gebelik mi bilmiyorum
Bende days doktorla yaptim 3 tane pozitif cikti hemen kan verdim hamile degilmisim birdaha da days doktor arti med almadim yalanci pozitif cikartiyor insani umitlendiriyor ama belki sende dogrudur canim gene de kan ver biDay's dactor erken gebelik testi yaptım yanılma payı var mi
canım doğru olabilir herkesin yalancı olcak diye bişi yokk bi tane daha yapsanaDay's dactor erken gebelik testi yaptım yanılma payı var mi
Yarın tekrar yapicam bir tane ama yumurta çatlatma iğnesi yaptım ve 15 gün oldu hala iğnenin etkisi varmıdır bilgisi olan var mıcanım doğru olabilir herkesin yalancı olcak diye bişi yokk bi tane daha yapsana
benım de yani hamile kalana kadar hep bu markayla test yapıyordum bir kere bile yalancı çıkarmamıstı gebe kaldıgımda 4 gün öncesinde göstermıstı
trendyol yorumlarınada baktım herkes memnunDaha net görünmesi için kapağını kaldrdim
İnşallah vardır çatlatma iğnesiyle pozitifin alakası var mıdır ki test verin benceDay's dactor erken gebelik testi yaptım yanılma payı var mi