Doğuma Hazırlık cinsiyet tahmininde yanılma payı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
11+4 hamileyim ikili testte ults dr radyoloji uzmznı bacak kapali cinsiyet gozukmuo dedi bakti tekrar pipi goremiyorumama kiz diemem kiza benzio dedi.yanilis olabilirmi .ben ekek hisseduyorum en bastan beri ilkim kiz onla binu atasinda gebeligim daglar kadar fark var...kiz dejildiginde yanilma payi var mi

arkadaşım doğum yapmışsındır artık tarihe bakarsak, kız mı oldu erkek mi, benzer bir durumu suan ben yasıyorum. 12 haftalıkken kız dedi 15. haftamdayım suan erkek dedi hatta kesin dedi.

BEnim Dr 12+4 te kıza benZiyor dedi herkese kız olacak dedim değişir mi sitede düşünmüyor değilim bir kızım var

BEnim Dr 12+4 te kıza benZiyor dedi herkese kız olacak dedim değişir mi sitede düşünmüyor değilim bir kızım var

bana da 12. haftada kız dedi, 15. haftada erkek dedi. ben 3 haftadır kendımı kıza alıştırmıştım. Sonra mod değiştirmek zor oldu birkaç gün için. Ona da alışıosun tabi. 16. haftayı bekle derim cnm yoksa psikolojik olarak etkilenio insan.

bana da 12. haftada kız dedi, 15. haftada erkek dedi. ben 3 haftadır kendımı kıza alıştırmıştım. Sonra mod değiştirmek zor oldu birkaç gün için. Ona da alışıosun tabi. 16. haftayı bekle derim cnm yoksa psikolojik olarak etkilenio insan.
Bacak arasını falan gördü mü bebişin. Can'ım bende kızım diye seviyorum valla

Bacak arasını falan gördü mü bebişin. Can'ım bende kızım diye seviyorum valla

benim için kız erkek hiç farketmez ama ilk başta ne denirse ona alışmışken sonra tersi denince şaşkınlık yaşadım.
doktor daha dikkatlı bakmaya çalışıyorum kordonmu diye dedi. sonra eminim kordon değil bu dedi. erkekmiş yanı bebişim. çünkü bazen kordon kız cocuklarında bacak arasına girdiğinde yanılmalara sebep oluyormuş.

Kızlar bebeğim 13+6 da kesin kızmış bacak arası boştu :-)

sen yine de 16. haftayı bekle cnm. Çevremdekilerin ve benim yaşadığım tecrübeyle söylüyorum. bana ve onlara kesin şu diyenler de doktordu.
Ya bacak arası gördü ya yanılmaz diye düşünüyorum ama doğru söylüyorsun son muanede de kızçemi göstersin . Eşimle dün alışverişe gidecektik dedik şimdi alırız iadesi olmaz değişim olmaz. Tamam evet kızımız ama Allah bilir yani. Bi Bebek takımı en ucuzu 60-70 lira

arkadaşım doğum yapmışsındır artık tarihe bakarsak, kız mı oldu erkek mi, benzer bir durumu suan ben yasıyorum. 12 haftalıkken kız dedi 15. haftamdayım suan erkek dedi hatta kesin dedi.
Evet cmm dogum yaptim ve bir oglusum oldu simdi 4 aylik

Allah bağışlasın..Benim 4 yaşında bir prensesim var..4 aylık himileyim. 12. haftada dr. oğlana benziyor ama erken dedi. 15. haftada başka bir doktora gittim yüzde 90 kız dedi..çin takvimi, bebeğin kesedeki konumu, benim hislerim oğlan yönündeydi..Yanlış anlaşılmasın ama rahatsızlıklarım var. başka çocuk doğurmam çok zor. iki cinsten evladım olsun isterim..Kız ise hoşgelir gene..acaba diyorum ihtimal var mı???
SELAMLAR
BENİMDE 2 KIZIM VAR 3.CÜ BEBEĞE HAMİLEYİM 12.HAFTADA DR.KIZA BENZİYOR DEDİ SİZİNKİ NETİCEDE NE OLDU ONU ÇOK MERAK ETTİM.CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM

11+4 hamileyim ikili testte ults dr radyoloji uzmznı bacak kapali cinsiyet gozukmuo dedi bakti tekrar pipi goremiyorumama kiz diemem kiza benzio dedi.yanilis olabilirmi .ben ekek hisseduyorum en bastan beri ilkim kiz onla binu atasinda gebeligim daglar kadar fark var...kiz dejildiginde yanilma payi var mi
DOĞUM YAPMIŞSINIZDIR HERALDE CİNSİYETİ NE OLDU ÇOK MERAK ETTİM.

SELAMLAR
BENİMDE 2 KIZIM VAR 3.CÜ BEBEĞE HAMİLEYİM 12.HAFTADA DR.KIZA BENZİYOR DEDİ SİZİNKİ NETİCEDE NE OLDU ONU ÇOK MERAK ETTİM.CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
Can'ım inşlh senin bebiş erkektir 12 haftalık usg resmî var mı? Benim bebeğime 12 de benZiyor dedi kız çıktı gerçekten

SELAMLAR

12. haftada kız, 15. hafta da erkek dendi bana da. şuan 21. haftadayım ve erkek. Ben bile anladım ultrasonda :)

Bana da 12 de tahminimce erkek dedi dr. 14 de %90 erkek dedi. 17 de kesin erkek dedi.

Bana kendi kadin dogumcum 12 de erkek gibi dedi o hafta baska bir kadin dogumcu kiz gibi dedi. 16. Haftada kendi dr.um kesin erkek dedi. Kendi dr.um cok tecrubeli ona guveniyorum. Zaten hayirli evlat olsun duasindayim. Sadece gel gitler insani yoruyo.

Back
X