cinsiyet tahmininde yanılma

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Öncelikle bebeğimin sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını diliyorum. .
12 haftaliken doktora gittiğimde cinsiyetine kız demişti.Bugün de 14 haftalık olduk ve başka bir doktora gitmek zorunda kaldım bu doktor da cinsiyeti erkek dedi başına böyle bir olay gelen varmı sonuç ne olacak merakla bekliyorum:)

Ben cinsiyeti 16 haftalıkken öğrendim. Yanılma payı olmasın diye öncesinde hiç sormadım. 16 haftalıkken doktor %80 erkek demişti, sonra ayrıntılı ultrasonda kesinleşti. Karışıklık oluyor erken öğrenince.

14haftalıkken kız dendi 19 haftalıkken erkek

Yanılma payı çok oluyor çünkü o gördükleri bebeğin parmağı ya da kordon olabiliyor bazense eli ve ya pozisyonundan dolayı da kız denebiliyor.
Ulturasyon cihazı iyi olan bir doktor 12 haftalıkken tahmini de yüzde 90 olur tabii deneyimleri de iyiysee.. yoksa 16. Haftadan sonra her şey daha net belli olur artık organ büyüdüğü için.

Benim değilde iki arkadaşımın bide halamın başına geldi .arkadaşımın birine kız dediler öteki ay erkek dediler,birinede erkek diyip 5. Ayda kız dediler. Halama oğlan demişlerdi herseyini mavi aldı kız oldu .

Benim de 3 Dr erkek dedi 16 kız dedi 20 haftlik olduk yine gideceğim bakalım ne diyecek başka bir Dr

Az kalmış zaten detaylıya girince öğrenirsin net olarak bende çok korkmuştum değişir diye de detaylı da direk pipiyi görmüştük

15. Hafta baktılar ama yüzde belirtmediler. Zarfa yzın dedim kuzenlerim ufak bi orgnizasyon yapalım dediler. Şuan bilmiyorum yani yarın öğrenicem. Devlet hastanesiydi. Zar zor söylediler zaten yasakmış. Başka doktora da baktırmadım. Bunları okuyunca da kafam karışmadı değil. Yani organizasyondan sonra değişirse sinirden ne yaparım bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…