Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereden erkek fikrine kapildiniz pipiyi göremiyorumErkek gibi geldi bana![]()
Kafa yapısından öyle düşündüm tam bariz yuvarlak gelmedi öyle derler evet hiç göstermemiş ya doktor birazcık daha uğraşsaymış keşkeNereden erkek fikrine kapildiniz pipiyi göremiyorumtahmin icin tsk ederim
Yurtdisinda kaldigim icin 20.haftadan evvel bisey demiyorlar. Cok sabirsizlaniyorumKafa yapısından öyle düşündüm tam bariz yuvarlak gelmedi öyle derler evet hiç göstermemiş ya doktor birazcık daha uğraşsaymış keşke![]()
Ya aslında 12.haftada belli oluyo hadi olmadı 14 olsun 20de çok geçmiş gerçekten sabredilecek gibi değilYurtdisinda kaldigim icin 20.haftadan evvel bisey demiyorlar. Cok sabirsizlaniyorum![]()
Aynen burasi öyle malesefYa aslında 12.haftada belli oluyo hadi olmadı 14 olsun 20de çok geçmiş gerçekten sabredilecek gibi değil![]()
Evet sağlıcakla gelsin inşallah bebişinizAynen burasi öyle malesefmecbur bekliyecez ne yapalim
Ben oglumu 31 haftada ögrenmiştim net şekilde o zaman görmüştük ondan önce 20 de tahmin olarak söyledi ama emin olamıyor insan net pipi yada kuku görmeyinceYa aslında 12.haftada belli oluyo hadi olmadı 14 olsun 20de çok geçmiş gerçekten sabredilecek gibi değil![]()
Bacak araları açık olsa aslında çok net belli oluyo benim doktorum çok uğraştı olmadı çikolata yedirdi dürttü falan en sonunda açmıştı yani biraz uğraşBen oglumu 31 haftada ögrenmiştim net şekilde o zaman görmüştük ondan önce 20 de tahmin olarak söyledi ama emin olamıyor insan net pipi yada kuku görmeyince
Yaa insallah hayirlisikız bence
Amin cumlemizin insallahEvet sağlıcakla gelsin inşallah bebişiniz![]()
Evet siz kız istiyorsunuz çok belli,öncelikle hayırlısı ile gelsin ama içime doğan kız,isim de düşündünüz mü?Yaa insallah hayirlisi![]()
Kiz olursa masal dusunyoruz ama daha belli degil . Erkek olursada MerdanEvet siz kız istiyorsunuz çok belli,öncelikle hayırlısı ile gelsin ama içime doğan kız,isim de düşündünüz mü?
Merdan ne canm ya ,ali koy daha güzel valla:)Kiz olursa masal dusunyoruz ama daha belli degil . Erkek olursada Merdan![]()