Cinsiyet tahmininiz varmi hamişler ??

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
Merhaba kizlar, doktorumuza gittik bugün 13 haftaligiz cinsiyet hakkinda henüz bişey diyemem dedi. Fotoya bakarmisiniz bi tahmininiz varmi acaba ? Pipisini fln göremedim acaba kiz mi 🙈🙈🤰🥰

Maşallah demeden de gecmeyin teyzeleri 🧿

Eklentiler

• 20220203_141411.webp
    20220203_141411.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 99
Nereden erkek fikrine kapildiniz pipiyi göremiyorum 😊😊🥰🥰 tahmin icin tsk ederim
Kafa yapısından öyle düşündüm tam bariz yuvarlak gelmedi öyle derler evet hiç göstermemiş ya doktor birazcık daha uğraşsaymış keşke 😊

Ya aslında 12.haftada belli oluyo hadi olmadı 14 olsun 20de çok geçmiş gerçekten sabredilecek gibi değil 😂
Ben oglumu 31 haftada ögrenmiştim net şekilde o zaman görmüştük ondan önce 20 de tahmin olarak söyledi ama emin olamıyor insan net pipi yada kuku görmeyince

Ben oglumu 31 haftada ögrenmiştim net şekilde o zaman görmüştük ondan önce 20 de tahmin olarak söyledi ama emin olamıyor insan net pipi yada kuku görmeyince
Bacak araları açık olsa aslında çok net belli oluyo benim doktorum çok uğraştı olmadı çikolata yedirdi dürttü falan en sonunda açmıştı yani biraz uğraş 😊

Cinsiyet için doktor tam poponun altından bacaklarının arasına bakar bu foto ile anlamak imkansız☺️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻

Back
X