Bence kız gibi canım.O ortadaki kordonu . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahMerhaba hamisler 18 haftaligiz doktorumuz bugn kiza benzetti sizce nedir fotolara göre ?
Aslında tüm fotoğrafını yandan görsek daha iyi yorum yapabilirimMerhaba hamisler 18 haftaligiz doktorumuz bugn kiza benzetti sizce nedir fotolara göre ?
Ekledim cnm bakabilirsin. Doktorda tahminime göre kiz dedi sadece kesinlestirmedi.Aslında tüm fotoğrafını yandan görsek daha iyi yorum yapabilirim
KizMerhaba hamisler 18 haftaligiz doktorumuz bugn kiza benzetti sizce nedir fotolara göre ?
Siz nsl anladiniz ? O ortadaki cikinti nedir acaba
Kordon. Benim 2 oglum var, farki anlayabiliyorum emin olunSiz nsl anladiniz ? O ortadaki cikinti nedir acaba
Insallah ya gönlümden gecen kiz ztn önce saglik tabi kiKordon. Benim 2 oglum var, farki anlayabiliyorum emin olun
Bnece kız belli canımEkledim cnm bakabilirsin. Doktorda tahminime göre kiz dedi sadece kesinlestirmedi.
Tsk ederimBnece kız belli canım
Tsk ederim o bacak arasindaki cikinti kordon bagi mi acabaKiz gibi görünüyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sizinde bacak arasi fotonuz varmi 17 18 haftaliga ait bakabilirmiyimBence kordon benim de kızım olacak
Tamamdir sagolun. Sizinde öyle cikinti varmiydi baslarda17sinde renkli ultroson cektirecegiz onu atayım
Evet doktor testis goremiyorum dedi ama daha erken olabilir dedi. Sonrada bana göre kiz dedi. Ondan kafam karisikBakin inanmiyorsunuz, tereddutunuz var anliyorum ama erkek bebekte testis de oluyor bariz sekilde gorunuyor
Tamam kordondur o zaman muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?