C ctn Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2012 6 1 86 Denizli 7 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #1 Merhabalar, 11+2 ultrason görüntüsü. Cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyim
zuzucuum Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2018 1.993 En iyi cevaplar 1 1.861 133 7 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #2 Bizimki herşeyde kız çıkıyordu ama erkekmiş çok fazla inanmayın böyle şeylere yoksa ben 40 kişiye ultrason resmimi atıp sormuştum cinsiyeti ne diye
Bizimki herşeyde kız çıkıyordu ama erkekmiş çok fazla inanmayın böyle şeylere yoksa ben 40 kişiye ultrason resmimi atıp sormuştum cinsiyeti ne diye
C ctn Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2012 6 1 86 Denizli 7 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #3 zuzucuum .!.: Bizimki herşeyde kız çıkıyordu ama erkekmiş çok fazla inanmayın böyle şeylere yoksa ben 40 kişiye ultrason resmimi atıp sormuştum cinsiyeti ne diye Genişletmek için tıkla... Yaa sağlıklı olsun da hiç farketmez. Ama insan bu dönemde bı merak ediyor nedense
zuzucuum .!.: Bizimki herşeyde kız çıkıyordu ama erkekmiş çok fazla inanmayın böyle şeylere yoksa ben 40 kişiye ultrason resmimi atıp sormuştum cinsiyeti ne diye Genişletmek için tıkla... Yaa sağlıklı olsun da hiç farketmez. Ama insan bu dönemde bı merak ediyor nedense
zuzucuum Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2018 1.993 En iyi cevaplar 1 1.861 133 7 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #4 ctn .!.: Yaa sağlıklı olsun da hiç farketmez. Ama insan bu dönemde bı merak ediyor nedense Genişletmek için tıkla... Offf hemde ne merak instagramda ücretli tahmin yapanlara bile sordum
ctn .!.: Yaa sağlıklı olsun da hiç farketmez. Ama insan bu dönemde bı merak ediyor nedense Genişletmek için tıkla... Offf hemde ne merak instagramda ücretli tahmin yapanlara bile sordum
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.099 88 26 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #5 Erkek mi o?
S Sevim2712 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2021 106 33 48 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #6 zuzucuum .!.: Offf hemde ne merak instagramda ücretli tahmin yapanlara bile sordum Genişletmek için tıkla... Instagramda nereye sormustun acaba ve cevabi neydi
zuzucuum .!.: Offf hemde ne merak instagramda ücretli tahmin yapanlara bile sordum Genişletmek için tıkla... Instagramda nereye sormustun acaba ve cevabi neydi
C ctn Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2012 6 1 86 Denizli 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #7 Papatya016 .!.: Erkek mi o? Genişletmek için tıkla... Evet dün öğrendim Erkekmis
G Gulcinrose Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2020 258 115 53 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #8 zuzucuum .!.: Bizimki herşeyde kız çıkıyordu ama erkekmiş çok fazla inanmayın böyle şeylere yoksa ben 40 kişiye ultrason resmimi atıp sormuştum cinsiyeti ne diye Genişletmek için tıkla... Peki instagramda ücretli sorduğunuzda mı yanlış tahmin etti :)
zuzucuum .!.: Bizimki herşeyde kız çıkıyordu ama erkekmiş çok fazla inanmayın böyle şeylere yoksa ben 40 kişiye ultrason resmimi atıp sormuştum cinsiyeti ne diye Genişletmek için tıkla... Peki instagramda ücretli sorduğunuzda mı yanlış tahmin etti :)
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.099 88 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #9 ctn .!.: Evet dün öğrendim Erkekmis Genişletmek için tıkla... Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
zuzucuum Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2018 1.993 En iyi cevaplar 1 1.861 133 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #10 beybun4136 .!.: Peki instagramda ücretli sorduğunuzda mı yanlış tahmin etti :) Genişletmek için tıkla... Biri kız biri erkek demişti onlar da sallıyor bence
beybun4136 .!.: Peki instagramda ücretli sorduğunuzda mı yanlış tahmin etti :) Genişletmek için tıkla... Biri kız biri erkek demişti onlar da sallıyor bence
C ctn Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2012 6 1 86 Denizli 28 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #11 Papatya016 .!.: Sağlıkla alın kucağınıza inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
C ctn Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2012 6 1 86 Denizli 28 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ctn #12 zuzucuum .!.: Biri kız biri erkek demişti onlar da sallıyor bence Genişletmek için tıkla... zuzucuum .!.: Bizimki herşeyde kız çıkıyordu ama erkekmiş çok fazla inanmayın böyle şeylere yoksa ben 40 kişiye ultrason resmimi atıp sormuştum cinsiyeti ne diye Genişletmek için tıkla... Tam olarak dediğiniz gibi oldu çin takvimi Rus takvimi o bu hepsi yalan her gören kız diyordu sonuç erkek bebek
zuzucuum .!.: Biri kız biri erkek demişti onlar da sallıyor bence Genişletmek için tıkla... zuzucuum .!.: Bizimki herşeyde kız çıkıyordu ama erkekmiş çok fazla inanmayın böyle şeylere yoksa ben 40 kişiye ultrason resmimi atıp sormuştum cinsiyeti ne diye Genişletmek için tıkla... Tam olarak dediğiniz gibi oldu çin takvimi Rus takvimi o bu hepsi yalan her gören kız diyordu sonuç erkek bebek