- Konu Sahibi ceycey4444
-
Hadi insallah saglicakla duyarsin kalp atisini canim bende bu takvime denk geldim dogru yanlis bilmiyorumBugune kadar baktigim butun takvimler kiz dedi bana fakat bu erkek dyorbekliyoruz bklm bi kalp atisini duyalim da cinsiyetide merak ederiz
Chinese Gender Predictor, Baby Gender Chart 2025
2025 Chinese gender prediction calendar is widely used to predict baby gender and easily find out if you are carrying a boy or girl.www.yourchineseastrology.com
Ne takvimi bilmiyorum kuzum nette buldumÇin takvimi mi sizce bu? Bana erkek dedi ama bakalim daha cok küçüğüz
sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallahBenim ki tuttu... bir bucuk ay sonra kızimbizimle
Benim ki tuttu... bir bucuk ay sonra kızimbizimle
Son adet tarihimiSon adet tarihinizi mi yazdınız yoksa hamile kaldığınızı düşündüğünüz günü mü
Amin cok tesekkur ederim sizde insallahsağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah
her yıl güncelleniyor olmalı o takvim.11 yaşındaki kızım çinlileregöre erkek ,
İki tane farklı çin takvimine baktım biri sizin link attığınız kız cikiyor. 1 hafta sonra kontrolum var 15 haftalık oluyorum o zaman bakalım öğrenebilecek miyim çok merak ediyorum..linki yukarda
Chinese Astrology: Chinese Zodiac, Horoscope, Calendar 2025 - YourChineseAstrology.com
Your Chinese Astrology provides full guides to Chinese zodiac signs, 2025 Chinese calendar, and monthly and yearly horoscopes.www.yourchineseastrology.com
Gonlunuzdeki olsun insallahİki tane farklı çin takvimine baktım biri sizin link attığınız kız cikiyor. 1 hafta sonra kontrolum var 15 haftalık oluyorum o zaman bakalım öğrenebilecek miyim çok merak ediyorum..
İki tane farklı çin takvimine baktım biri sizin link attığınız kız cikiyor. 1 hafta sonra kontrolum var 15 haftalık oluyorum o zaman bakalım öğrenebilecek miyim çok merak ediyorum..
Öğrenince yazın lütfen
Tabiki yazarim eşimin de benimde gönlümüzden geçen kız evladı ama tek sağlıklı aklıyla fikriyle olsunda gerisi pek onemli degilÖğrenince yazın lütfen
Dün gittim net birşey demedi ama kız gibi gördüm dedi 1 hafta snra 3 lü tarama için gideceğim o zaman net birşey söylerim dediÖğrenince yazın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?