tekrar merhaba canım. bana tekrar konu ile ilgili olarak yardım istemen beni çok mutlu etti. seni ve endişeni çok iyi anlıyorum. ama bana göre sen benden şanslısın. çünkü en azından birinden referansla oralara gideceksin. ben gözüm kapalı güvenip gittim. sadece internetten araştırarak telefonla ulaşıp sadece sesine güvendim. çok şükür olsun ki mahçup olmadım. ben işlemlerimi doğuş tüp bebekte yaptırdım. bana sonuna kadar destek veren ve her aşamada beni hiç usanmadan bilgilendiren embriyolog tonguz beydi benim şansım. istersen telefon numarasını da verebilirim. daha önce başka yakınlarıma da önermiştim. onlar da çok memnun kaldılar. işlem ücreti biraz pahalı ama erkek bebek için gerçekten değiyor.kendine iyi bak tatlım inşallah sende özlemine kavuşursun
çok sağol canım teşekkür ederim. biz zaten epey süredir araştırma yapıyorz. özellikle eşim Halil ibrahim beyi çok istiyor. o da baya başarılı bi doktormuş. sanırım orası olcak telefonlada konuştk ben merkeze bikaç kez mail attım hemen dönüş yaptılar hayırlısı neyse ol olsun canım bakalım.