slm mrb sezen hanım ben tuana bende kıbrısı düşünüyorum lütfen bana yazarmısınız hangi doktora ne kadar vereceksiniz birde hayırlısıyla olursa sonucu bende düşünüyorum ilerde özelime yazamazsanız meilim tuana_777@hotmail.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm mrb sezen hanım ben tuana bende kıbrısı düşünüyorum lütfen bana yazarmısınız hangi doktora ne kadar vereceksiniz birde hayırlısıyla olursa sonucu bende düşünüyorum ilerde özelime yazamazsanız meilim tuana_777@hotmail.com
slm canım ben 4 kız çocugu annesiyim rabbimmmmmmmmmmmmm uzun saglıklı ömür versin her birinin bir tırnagını dünyaya degişmem ama şimdide bir oglum olsun istiyorum bu siteleri buldum sizlere ulaştım tecrübe sahibi olan kardeşlerimle konuşmak beni rahatlatıyor benim 2 yılım var gitmeme tabi o güne çıkabilirsek ama işte heyecanla araştırıyorum....dilerim rabbimden kim ugraşıyorsa istiosa hepsinin gönlüne göre saglıklı bebekleri yada bebegi olsun aminnnnn..banada dua lütfen hemde bilgiii berk beyde iyi diyen var firdevs doktorada halil beyede şaştım kaldımmmm..yardımlarınızı umuyorum okuyan herkesten tecrübeleri olan herkesten
slm tuafına gidecek belki ama 4 . kızım 14 hafta 4 günlük karnımda:))))) kuşum daha dogmadı bile onun kız oldugunu duyunca araştırmaya başladıım:) yani bu dogacakta ben sag salim dogumdan çıkacamda emecekte emmeden kesilecekte o zaman gidecegim kıbrısa ölmezsem :) seni takip ediyorum işteeee rabbim gönlüne göre kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh sonrada sen beni takip et..... dua et
hikayeni okudum , bende yaklaşık iki yıl kadar önce seninle benzer bir durum yaşadım , profilime girip bakarsan ilk yazdığım mesajlardan okuya bilirsin .seni çok iyi anlıyorum , benim durumum biraz farklı , sorun çıkartan eşim oldu , eşimin ailesi pek fazla karışmadı gerçi kayınbabamın bir iki laf söylemesi hariç ama eşim hamileliliğimi kabusa çevirdi. şimdi ikinci kızım iki yaşında ; ben beş aylık hamile iken , " senide karnındakini de istemiyorum" diyen eşim şu an küçük kızımı taparcasına seviyor,buyüğü de öyle , bana karşı da tavırları düzeldi ve yaptıklarından pişman , ama b,iliyorum ki 3. hamileliğimde eğer kız olursa yine benzer şeyleri yaşayacağız. ve benim artık söylenen kırıcı, yıkıcı sözleri kaldıracak gücüm olmayabilir. ilkinde kızlarımın hatırı için, boşanmanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için ve onca şeye rağmen eşimi hala sevdiğim için sabrettim . şimdi bizde kıbrısla ilgili araştırmalara başladık. hit bend e duydum ama bizim adam illa her aşamada bir bayan doktorun bizimle ilgilenmesini istedi. şükürler olsun ki kıbrısta öyle bir yer de bulduk . bir kere ben aramıştım , sonra bir kaç kere onlar da dönüş yaptılar. ama güvenilirlik konusunda endişelerim var
kısmetse biz de bu yaz gitmeyi düşünüyoruz.
bu arada eminim senin de benimde kafamı kurcalayan başka bir konu dinen caiz olup olmaması
ben bu konuda şöyle düşünüyorum . mağrifetnağme diye bir kitap var ibrahim hakkı hazrerlerinin duymuşsundur belki . orada ve bazı hadis kaynaklarında peygamber efendimizin çocuğun cinsiyetiyle ilgili "adetten hemen sonra olursa erkek olur , daha sonra olursa kız olur gibi (tam net hatırlayamadığım ve yanlış yazmak istemediğim için ) hadisleri var bildiğim kadarıyla . Demekki bu konuda çaba harcamak günah değil. bu gün tıp gelişmiş ise, kendi eşimizin spermi kullanılacak ise bundan faydalanmakta da bir mahsur olmadığını düşünüyorum . kaldıki Elbette Allahın dediği olur Allah bize erkek evlat vermek istemezse , bize ne buradaki bilgileri gelişmeleri öğrenmek, ne kıbrısa gitmek, ne kıbrısa gitmişken hastaneye gitmek, ne hamile kalmak ne de hamile kaldığımız bebeğimizi doğurmak nasip olur. ama rabbim nasip ederse dilerse bizede bu vesile ile gelir bebişlerimiz. yaşadıklarımız da sabırla geçirdiğimiz birer imtahan olur. benim düşüncem böyle canımm. bilmiyorum sen nasıl düşünüyorsun. bizi acımasızca yargılayan insanlar olabilir .rabbim herkesin güzel ve hayırlı dileklerini versin bebeği olmayanlarada hayırlı bebekler versin . ama bizi de ansınlar, bu mesele yüzünden benim iki çocukla yuvam dağılacaksa ; eşim herşeyin aslını bildiği halde ( cahillik diyemiyorum) bana manevi olarak baskı uygulayacaksa benim de tıpkı onlar gibi çırpınıp çare aramaya hakkım var.
teşekkür ederim canım, içimden gelenleri ve düşüncelerimi yazdım . istanbulda değilim . küçük bir şehirde ve tanınan bir aile olduğu için buraya çok fazla bilgi yazamıyorum. ama nasipse konuşup dertleşmek isterim seninle. benim ilk iki çocuğum sezeryan oldu yani tek bir şansım var .boşanma konusuna gelince ben işin içindeyim ve ne kadar zor bir şey olduğunu biliyorum . Büyükler için hiç sorun değil elbet yaralar kapanır , yaşananlar unutulur ama olan çocuklara oluyor. bence son çare olmalı, olmamalı demiyorum ama son çare olmalı ...umarım o günlere kalmayız ...
Amin canım amin.. Boşanmayı yuvasının yıkılmasını kim isterki... Eşimle aramızda hallettik çok şükür önümüzdeki ay gidiyoruz inşallah. ama kimsenin haberi olmicak. Bence sende kimseye söyleme kimse bilmesin boşwer. Sen istediğin zaman yaz canım ben burdayım :))
Çalışıyormusun canım sen
evet canımm, şu an da iş yerindeyim .benim sadece çok samimi bir arkadaşım ve annem biliyor, ben çocukları anneme bırakmıyı düşünüyorum, en azından birini ...
slm bende 4 kız anasıyım erkek bebk için gitmeyi düşünüyorum zormu acılımı tedavi lütfen cevap..birde 3 emriyo koyarız diolar sizin nasıl bir tane olduuu 1 tane koyarsak şansınız düşük diolar
slm bende 4 kız anasıyım erkek bebk için gitmeyi düşünüyorum zormu acılımı tedavi lütfen cevap..birde 3 emriyo koyarız diolar sizin nasıl bir tane olduuu 1 tane koyarsak şansınız düşük diolar
slm sesin çıkmıo nereleerdesinnnnn ne oldu meraktayız bizede anlat