Doğuma Hazırlık Cinsiyet testi intelligender ve kırmızı lahana tesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kirmizi lahana testi ne?
Bebek cinsiyeti tahminimi oyleys ecin takvimi dogru cikiyor genelde

Lahanayi ilk defa duydum. Diger testi yapanlarin yorumlarini okumustum. Tutmayanda olmus. Her testin %50 payi var zaten. Tutanda sansadir. İki secenekten biri cikiyor. Lahana testi tutmamis demis bir arkadas uydurma oldugu belli. Yapsanda icinde suphe olacak dogrumu diye . Tamamen onanacak misin ne cikarsa. yine dr un soylemesini bekleyeceksin . O yuzden yapma bence.

Lahanayi ilk defa duydum. Diger testi yapanlarin yorumlarini okumustum. Tutmayanda olmus. Her testin %50 payi var zaten. Tutanda sansadir. İki secenekten biri cikiyor. Lahana testi tutmamis demis bir arkadas uydurma oldugu belli. Yapsanda icinde suphe olacak dogrumu diye . Tamamen onanacak misin ne cikarsa. yine dr un soylemesini bekleyeceksin . O yuzden yapma bence.

Lahanayı bende yenı gordum özellikle yabancılar çok fazla yapıyor intelligender testindeyse hastalık isimleri vermişler onlar yoksa ve talimatlara uyulursa yanılma oranı yok dıye kesın açıklaması var sayfasında bende ikisindede tutmuştu ama tesadufmu gercekmi onu merak ettim yapmak isteyen tanıdıklarım var meraktan :)

Çin takvimi tuttu bende :) bi kaç arkadaşım da hamile onlarda da tuttu

Çin takvimi tuttu bende :) bi kaç arkadaşım da hamile onlarda da tuttu
Aya göre hesaplıyorsunuz yasınızı degılmı öyle oluyormus yıla göre mesela 30olsanızda Doğum gününüzü geçirdiyseniz 31 olarak hesaplanması gerekiyormuş otomatik siteler o şekilde hesaplıyor yaşı Çin takvimi nde

Kırmızı lahana testi nasıl oluyor ?

Kırmızı lahana küçük küçük doğranıp (tamamını doğramaya gerek yok 4te 1i bile yeterliymiş) iki üç bardak suda kaynatılıyor 10-15dk lacivert gibi suya çıkana kadar sonra o su plastik bir bardağa az miktar koyup başka bır kapatada aynı miktarda idrar ile karıştırıyorsunuz renk değişimi olmaz ise kız pembe kırmızı gibi tonlara dönerse erkek oluyormus :)

Sizde renk mi değiştirdi ?

Yengemle tam bi sene arayla hamile kaldık ilk onda denedik renk değişimi olmadı mordu yani su doktor bi ara bebeğe erkek demişti biz de test tutmadı dedik sonra kız olduğu kesinleşince teste inanmaya başladım.. Tam bi sene sonra ben yapayım aynı testi dedim doktorum kız demişti suyun rengi aynı yengeminki gibiydi tamam dedim kesin kız.. Ama ayrıntılı ultrasona girince erkek olduğu kesinleşti.. Yani tutmadı..

Back
X