Doğuma Hazırlık Cinsiyet testi sonucum.Karasız kaldım yardım edermisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esrayilmaz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
27
0
36
Adana
Selam kızlar.Geçen hafta erken cinsiyet testi uyguladım (paraya kıyım :)) )
Fakat sonuçta karasız kaldım turuncu ve sarı renk ----kız
yeşil ve koyu renk----erkek
yardım edermisiniz siz ne renk görüyorsunuz.

Resim yanıltabilir kızlar göz hizasından ışıklı bir ortamda koyu turuncuydu.Bilemiyorum yinede.Kendi sitesine gönderdim kız dediler ama yinede emin olmak istiyorum.

e 3 haftda daha bekle net sonucu ultrasondan öğren
ne diye para veriyorsun bunaa
üstelik % 100 doğru sonuç veriyormu ki:44:

kandırılmıssın arkadasım bana gun gun hamılelık bultenınden mesajlar gelıyor bebegın cınsıyetı 12. haftada olusuyor cok uzman prof. ler anca kemık yapısından anlıyor erken cinsiyetını ınanmayın bence bu tur seylere hakkınızda hayırlısı olsun.

Doğru diyorsun canım da X ve Y kromozomlardan anlaşılıyormuş dediler inandık işte.Birazda merak olunca aldık işte.

bence onları ara ve konuş
ara renk çıktı net bir şey cıkmadı nasıl iş bu böyle de
sonuçda ya bakan renk körüysee
bunu neye göre ayarlıyorlar anlamadım ki

ben nefti yeşil görüyorum :))))))) ancak bir eczacı komşumla bu testler hakkında istişare yaptık testi sattıklarını fakat şimdiye kadar çok olumlu geri dönüşle karşılaşmadıklarını söyledi kesinlikle almamamı tavsiye etti bilgine.......bu test genelde sonucu yeşil veriyor...bide gender maker isimli bi test var oda sonucu pembe yani hep kız olarak veriyor testlerin kullanım kılavuzu ingilizce olduğu için orada eğlence amaçlıdır yazısı dikkatten kaçıyor bilgine..............

Bilgi için teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…