Cinsiyet yanilmasi olablirmi

Hayır gelemedim:( birde biz pipiyi net bir şekilde görmüştük. 20 haftaya kadar bekleyip göreceğim. Yanlıma payı yüksek olyormuş bu haftalarda.
Peki sen 3 paralel çizgiyi gördünmü? Yani doktor %100 dedimi sana

Hayır gelemedim:KK43: birde biz pipiyi net bir şekilde görmüştük. 20 haftaya kadar bekleyip göreceğim. Yanlıma payı yüksek olyormuş bu haftalarda.
Peki sen 3 paralel çizgiyi gördünmü? Yani doktor %100 dedimi sana
3 paralel cizgi dedi ama int baktigimda bazen pipiyi sakliyolarmis bende 20 haftayi bekliyorum o yuzden kafam karisik

Bana diyemedi bile 3 paralel çizgiyi.
Kız bu dedi, bacak arası sanki boş dedi sonra pozisyon değiştirdi bebeğim daha da bişey diyemedi.
Evet benim ümidim de pipiyi saklıyor olmasından yana. Net bişey diyemedi bana.
Bence sen çok inanma ve 20. Haftayı bekle.
Benim abimin eşine 8 aya kadar kız dedi doktor hemde yurt dışında.. neticede erkek oldu. Bence ümidini kesme Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin

12 haftalık kontrolümde doktor bir tahmin yapmadı. Çünkü ancak tahmin de kalır dedi. En iyisi 16 haftalığı beklemek

En iyi 16. Haftadan sonra 12. Haftada sadece tahmin yapiyorlar geneldede yanilma oluyor. Cihaz iyiyse 16 haftada yada ayrintili ultrasyonda cikar.

kızlar sizin yine iyi bizim tanıdığa sekiz ay erkek dediler son ay kız olduğunu söylediler :D

Back
X