Cinsiyet yanılması

sydaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
19
11
8
30
Arkadaşlar merhaba bu benim ilk hamileliğim 13 haftalıkken dr a gittim ben sormadan bana cinsiyetini %90 erkek dedi sonra dün ağrım vardı yine gittim 14+2 oldu bu arada bana erkeğe benzemiyor kız gibi dedi tabi öncelikle sağlıklı olması ama kafam karıştı bu durumu yaşayan oldu mu daha önce emin olmadan neden söylüyorlar ki ?

Arkadaşlar merhaba bu benim ilk hamileliğim 13 haftalıkken dr a gittim ben sormadan bana cinsiyetini %90 erkek dedi sonra dün ağrım vardı yine gittim 14+2 oldu bu arada bana erkeğe benzemiyor kız gibi dedi tabi öncelikle sağlıklı olması ama kafam karıştı bu durumu yaşayan oldu mu daha önce emin olmadan neden söylüyorlar ki

bizde elimize pi*pi resmî vermesine rağmen direkt erkek diyemem dedi 😄sanırım detaylı ultrasona kadar kesin konuşmak istemiyorlar ya insallah sağlıkla alın kucağınıza
4D96E91C-06DB-4C01-9A83-C1095B73FE9B.webp

Arkadaşlar merhaba bu benim ilk hamileliğim 13 haftalıkken dr a gittim ben sormadan bana cinsiyetini %90 erkek dedi sonra dün ağrım vardı yine gittim 14+2 oldu bu arada bana erkeğe benzemiyor kız gibi dedi tabi öncelikle sağlıklı olması ama kafam karıştı bu durumu yaşayan oldu mu daha önce emin olmadan neden söylüyorlar ki ?
Merhaba cinsiyet netleşti mi acaba bana da 13 haftada büyük ihtimalle erkek dedi bidahakine yine bakarım dedi ama benim içime hep kız doğuyor

Merhaba şu an bende 12+3 um bugün banada erkeğe benziyor dedi yanılma payı varmı 3oglum var bu dördüncü benim için önemli

Back
X