Arkadaşlar merhaba bu benim ilk hamileliğim 13 haftalıkken dr a gittim ben sormadan bana cinsiyetini %90 erkek dedi sonra dün ağrım vardı yine gittim 14+2 oldu bu arada bana erkeğe benzemiyor kız gibi dedi tabi öncelikle sağlıklı olması ama kafam karıştı bu durumu yaşayan oldu mu daha önce emin olmadan neden söylüyorlar ki ?
Arkadaşlar merhaba bu benim ilk hamileliğim 13 haftalıkken dr a gittim ben sormadan bana cinsiyetini %90 erkek dedi sonra dün ağrım vardı yine gittim 14+2 oldu bu arada bana erkeğe benzemiyor kız gibi dedi tabi öncelikle sağlıklı olması ama kafam karıştı bu durumu yaşayan oldu mu daha önce emin olmadan neden söylüyorlar ki
bizde elimize pi*pi resmî vermesine rağmen direkt erkek diyemem dedi sanırım detaylı ultrasona kadar kesin konuşmak istemiyorlar ya insallah sağlıkla alın kucağınıza
bizde elimize pi*pi resmî vermesine rağmen direkt erkek diyemem dedi sanırım detaylı ultrasona kadar kesin konuşmak istemiyorlar ya insallah sağlıkla alın kucağınıza Eki Görüntüle 3160431
Arkadaşlar merhaba bu benim ilk hamileliğim 13 haftalıkken dr a gittim ben sormadan bana cinsiyetini %90 erkek dedi sonra dün ağrım vardı yine gittim 14+2 oldu bu arada bana erkeğe benzemiyor kız gibi dedi tabi öncelikle sağlıklı olması ama kafam karıştı bu durumu yaşayan oldu mu daha önce emin olmadan neden söylüyorlar ki ?