Aynısı bendede oldu erkek dendi sonra kız dendi sonra baya bi göstermedi artık denilenede inanmaz olmustum kesin olarak detaylı ultrasonda belli oluyor sizinde az kalmış az daha sabredin orda kesinlesir insallahMerhaba hanımlar 17+2 haftalık hamileyim. 15 haftada erkeğe benziyor dedi 16+4 te erkeğe benziyor baya uğraştı belli erkek dedi bacak arasını gösterdi bende gördüm. Bugün tekrar gittim başka doktora bana kız gibi dedi kesin mi dedim %70 dedi kesin diyemem dedi. Bana erkek dediler hatta gösterdi diyor ben görmedim 3 çizgi gördüm kız gibi dedi. Kafamı allak bullak ettiler. Bu da ultrason görüntüsü
Sizin belli mi şimdi. O belirsizlik çok kötü 3 kızım var erkeğe çok hazırlamıştım psikolojik olarak. Tabi önce hayırlısı olsun ama gönül isterdiAynısı bendede oldu erkek dendi sonra kız dendi sonra baya bi göstermedi artık denilenede inanmaz olmustum kesin olarak detaylı ultrasonda belli oluyor sizinde az kalmış az daha sabredin orda kesinlesir insallah
Bizimki kızSizin belli mi şimdi. O belirsizlik çok kötü 3 kızım var erkeğe çok hazırlamıştım psikolojik olarak. Tabi önce hayırlısı olsun ama gönül isterdi
Herkes erkeğe benzetiyordu bu görüntüyü verdiği gün erkek demişti zatenUsg fotosu kız gibi duruyor sağlıkla gelsin inşallah
Elimdeki diğer görüntülerBende gordum 3 cizgiyi
Eski usg fotolari var mi erkek denilen zaman
Oluyor da insan psikolojk olarak bişey için hazırlanınca kötğ oluyorYakın zamanda doğum yapan bir arkadaşımıza hep kız demişlerdi. Erkek doğdu. Bütün hazırlıklar kıza göre yapılmıştı. Oluyor böyle demek ki arada sırada.
Muhtemelen bizimde kesin kızdır. Hayırlısı olsun herkes içinBizimki kızallah saglıklı hayırlı gönlünüze görede nasip etsin insallah
Belli olmuyor pekElimdeki diğer görüntüler
Ben daha önce konu açtım cinsiyet tahmini ile ilgili bir kişi hariç herkes erkek kesesine benziyor oğlumunda böyleydi kafa yapısı erkeğe benziyor vs vs gibi şeyler söyledi hepBelli olmuyor pek
Kese olayina ben pek inanmiyorum armut gibi kese olunca erkek diyorlar yuvarlak olunca kiz diyorlar benim oglumun yuvarlakti kesesiBen daha önce konu açtım cinsiyet tahmini ile ilgili bir kişi hariç herkes erkek kesesine benziyor oğlumunda böyleydi kafa yapısı erkeğe benziyor vs vs gibi şeyler söyledi hep
Muhtemelen bizimde kesin kızdır. Hayırlısı olsun herkes için
Bende artık inanmıyorum bu şeylereKese olayina ben pek inanmiyorum armut gibi kese olunca erkek diyorlar yuvarlak olunca kiz diyorlar benim oglumun yuvarlakti kesesi
Sagda olunca kiz diyorlar ramziye gore
Oglumun sagdaydi mesela
Nub daha bilimsel sahsen
Ama kafa yapisi kizlarin kafasi daha yuvarlak oluyor diyorlar
Ama en buyuk ayrim nub cizgisi bence
Kimisi de diyor altta 3 çizgi var vallahi kafamız gittiAma çıkıntı var pipi gibi
İnşaallah kız diyen yanılmıştır ama sanırım yanılmadıBen erkege benzettim ilk goruntuye göre Allah gönlünüzden geçeni hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?