- 11 Haziran 2024
- 229
- 63
- 18
- 27
KızdırÖğrendiniz mi cinsiyeti kesin olarak umarım gönlündekidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KızdırÖğrendiniz mi cinsiyeti kesin olarak umarım gönlündekidir
Hayırlı sağlıklı evlat olsun insan başka şeye alışınca biraz garipser tabi ama olsun kızına kardeş olcak teyzesi olcak torunun çok güzelKızdır
4. Kız hayırlısıyla. Herşeyde hayırlısıyla olsun ne diyelimHayırlı sağlıklı evlat olsun insan başka şeye alışınca biraz garipser tabi ama olsun kızına kardeş olcak teyzesi olcak torunun çok güzel![]()
Bunuda yorumlarmısınız acaba ben 14 haftalıkken gittim 80%kız dedi sonra 18 haftalıkken gittim erkek dendi, eşimde o doktora pek güvenemedi o ebaşka bir doktora gittik 1 hafta sonra oda kız dedi şuan kafam çok karışıkBenimde 13.haftada bebiş poposunun üstüne oturduğu için doktorum tahmin bile yürütemedi15.haftada ise bacak arası pozisyonu uygundu ve yüzde yüz erkek dedi ama forumda o kadar sonradan değişen cinsiyet okudum ki kafam çok karıştı sizce pipi olarak görünen kordon olabilir mi lütfen yardımcı olun
Gittin mi ne ciktiDaha gitmedim ayın 21 p.tesidd
Kız cnmGittin mi ne cikti
Merhaba kaç haftalıkken erkek dendi acaba benim 11+6 günlük normal kontrole gittim devlet hastanesine doktor birden bire bişeye benzettim istersen tahminde bulunabilirim dedi bende ne dedi erkeğe benziyor dedi ama bana öyle bacak arası falan göstermedi zaten sürekli arkasını dönüyordu nasıl benzetti bilemedimAynısı bendede oldu erkek dendi sonra kız dendi sonra baya bi göstermedi artık denilenede inanmaz olmustum kesin olarak detaylı ultrasonda belli oluyor sizinde az kalmış az daha sabredin orda kesinlesir insallah![]()
Bence sizinki kıza benziyor hayırlısıBen daha önce konu açtım cinsiyet tahmini ile ilgili bir kişi hariç herkes erkek kesesine benziyor oğlumunda böyleydi kafa yapısı erkeğe benziyor vs vs gibi şeyler söyledi hep
KızCinsiyyeti ne şimdi?