Cinsiyet yanılması

Ay demekki heryerde aynı seylermi oluyor ya ben 3.kizima hamileyken bile soran oluyodu 4.yu düşünüyormusun diye yuh diyodum ya ben zaten hamileyim sorduklarında bak yani oğlanı peşine duscekmiyim diye meraklarindan sırf soruyorlar
Aynen valla öyle

Merhaba tekrar gittinizmi doktora inşallah gönlünüze göre olur benimde 3 kızım var hamileyim bende sizin gibi umutlaniyorum birde oğlum olurmuki diye
İnşaallah sizinde gönlünüze göre olur. P tesi gdcm inşaallah

Benimde 13.haftada bebiş poposunun üstüne oturduğu için doktorum tahmin bile yürütemedi 🤓15.haftada ise bacak arası pozisyonu uygundu ve yüzde yüz erkek dedi ama forumda o kadar sonradan değişen cinsiyet okudum ki kafam çok karıştı sizce pipi olarak görünen kordon olabilir mi lütfen yardımcı olun
Bildiğimiz pipi kız o 😅😅

Kizlardaykende olmadimi benim kızlarda çok aşırı oldu kusuyordum hatta bunda bulantı oluyor ama kusma olmadi
Benim hiç olmadı hemen hemen çok acıkınca oluyor ama kızlarda hatırladığım ilk zamanda mide ekşimesi oluyordu ama hepsinde değil genel olarak kusma hiç yok ben normalde hasta da olsam kusamam

Merhaba hanımlar 17+2 haftalık hamileyim. 15 haftada erkeğe benziyor dedi 16+4 te erkeğe benziyor baya uğraştı belli erkek dedi bacak arasını gösterdi bende gördüm. Bugün tekrar gittim başka doktora bana kız gibi dedi kesin mi dedim %70 dedi kesin diyemem dedi. Bana erkek dediler hatta gösterdi diyor ben görmedim 3 çizgi gördüm kız gibi dedi. Kafamı allak bullak ettiler. Bu da ultrason görüntüsü
Bence erkek gibi devlete gidiyorsan birde özele git istersen renklide net gösterir haftası baya büyük

Back
X