byzglm

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
12.800
599
413
20170515_165003-1.webp
20170515_164944-1.webp

Zahmet olmazsa ultrasonun resmini tam atarmısın tatlım biraz uzak olsun bide kaç haftalık yazıyor orda?

hayırlı olsun tatlım sag salim kucagına al İnşAllah bende hamileyim sata göre 10ultrasona göre 8))kafam çok karışık son gittiyimde 4haftalıktı

hayırlı olsun tatlım sag salim kucagına al İnşAllah bende hamileyim sata göre 10ultrasona göre 8))kafam çok karışık son gittiyimde 4haftalıktı

Canim olmuyo bu boyutta oluyo sen kafani takma benim 17gun ilerden gidiyodi doktor.cok korlutmusti bizi ama.sonra geriye bile dustu bir hafta ultrason farki oluyo Allaha emanet kuzularimiz sağlıkla aliriz kucağımiza insallahhh

Ayy teyzesi sagolasinn canim.benim hayirlisi olsun saglikli olsun ama bellide olsun biran once

Amin canım herşeyin hayırlısı dediğin gibi belli olsunda ona göre hazırlık yaparsın sende birdaha ne zaman gideceksin

Amin canım herşeyin hayırlısı dediğin gibi belli olsunda ona göre hazırlık yaparsın sende birdaha ne zaman gideceksin

Bir ay sonraya dedi canim ama.ben beklerim bayramdan sonra.giderim sonra emin olmak.jcin ozele yine giderim sonrada burdan tasinicaz nasipse artik gittigim yerde burdan mennun.degilim hic mecburi kontrol işte evet yaa belli olsada hazirliklari yapsam yavastan tasinma yerlesme derken yorucu.olucak hersey teyzesi nasil hareketliydi doktor bile.sasirdi olcu goruntu zor aldi kolu havada sanki yuzuyodu gozlerim doldu

Bir ay sonraya dedi canim ama.ben beklerim bayramdan sonra.giderim sonra emin olmak.jcin ozele yine giderim sonrada burdan tasinicaz nasipse artik gittigim yerde burdan mennun.degilim hic mecburi kontrol işte evet yaa belli olsada hazirliklari yapsam yavastan tasinma yerlesme derken yorucu.olucak hersey teyzesi nasil hareketliydi doktor bile.sasirdi olcu goruntu zor aldi kolu havada sanki yuzuyodu gozlerim doldu

Ben onu yerim ya rabbim banada o günleri görmeyi nasip eder inşallah bakalım bizimkinin cinsiyeti ne olacak :) 1 ayda çok olmuş çatlarım ben meraktan :D hamile hamile nasıl taşınacaksın kuzum ya

Erkek gibi duruyo. Benm dr um 13. Haftada soylemisti erkek diye

Canim oglumdada bu haftalarda kiz demisti bes ayina kadar.sonra erkek.oldu yinede guvenmem.hemen.dediklerine ama.oğlum kiz kiz.diyip duruyo onun icin cok heyecanlaniyorum adini elif koyucakmis benim.adimda elif nasil olucaksa:)

Ben onu yerim ya rabbim banada o günleri görmeyi nasip eder inşallah bakalım bizimkinin cinsiyeti ne olacak :) 1 ayda çok olmuş çatlarım ben meraktan :KK70: hamile hamile nasıl taşınacaksın kuzum ya

Insallah sende goreceksin canim rabbim.isteyem herkese.nasip etsin hayirlisi sagliklisiyla insallah uzun bir sure ama inan doktorlar bes para etmiyo gittigim yerde iyi doktor bulmam lazim ki dogumum da olsun insallah tasinicaz canim bir sekilde ailem gelicek babamlar babamin esi hayirlisiyla yerimiz belli olsa ona göre ogluma oda yapicaz alinicaklar cok is var canim

Canim oglumdada bu haftalarda kiz demisti bes ayina kadar.sonra erkek.oldu yinede guvenmem.hemen.dediklerine ama.oğlum kiz kiz.diyip duruyo onun icin cok heyecanlaniyorum adini elif koyucakmis benim.adimda elif nasil olucaksa:)
Demekki annesini cok seviyo :) kiz dedikleri erkek cikabiliyomusta erkek derlerse kesn oluyo galiba pipi oldugundan :)

Back
X