Demekki annesini cok seviyo :) kiz dedikleri erkek cikabiliyomusta erkek derlerse kesn oluyo galiba pipi oldugundan :)

Hayirlisi olsun once tek.dilegim.bu canim.ama.merak oluyo yinede oglumda.cok.heyecanli doktor kapisinsa bebek.resmi.gordu aa kardesimmm diye bağırıyor :) rabbim.saglikla gelmesini nasio etsin inşallah

banada kız gibi geldi hayırlısı hakkınızda

Maşallah kuzum büyümüş bebiş erkek gibi geldi banada pek anlamam ama :) sağlıklı olsun da

Sagolasin canim benim hayirlisi olsun insallah sen nasilsin canim
Ben iyiyim cnm regl oldum bitmek üzere inofolic içiyorum 28.günde oldum ilk kez PKo tehşisi kondu ovulasyon test siparişi verdim yarın gelir bu ay bir kez daha denemek istiyorum olmazsa oluruna bırakcam

Ben iyiyim cnm regl oldum bitmek üzere inofolic içiyorum 28.günde oldum ilk kez PKo tehşisi kondu ovulasyon test siparişi verdim yarın gelir bu ay bir kez daha denemek istiyorum olmazsa oluruna bırakcam

Hayirlisi olsun inşallah canim nasip zamanı geldiğinde olucak inşallah

Insallah sende goreceksin canim rabbim.isteyem herkese.nasip etsin hayirlisi sagliklisiyla insallah uzun bir sure ama inan doktorlar bes para etmiyo gittigim yerde iyi doktor bulmam lazim ki dogumum da olsun insallah tasinicaz canim bir sekilde ailem gelicek babamlar babamin esi hayirlisiyla yerimiz belli olsa ona göre ogluma oda yapicaz alinicaklar cok is var canim

inşallah güzel ve ilgili bir doktor bulursun canım. Fazlada yorma kendini taşınma falan derken

Merhabalar, cinsiyet belli oldu mu acaba? kafatası oldukça yuvarlak, bana da kız gibi geldi.

Back
X