Doğuma Hazırlık Cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
36
çocuğunuzun cinsiyetini ne zaman öğrendiniz ? 4 boyutlu ultrasonla 9. Haftada öğrendiğini duydum bilgisi olan var mı ?

Bende 10.haftada öğreniliyor diye duymuştum 4 boyutluyla . Ama zararlı olduğunu düşünüyorum. Normal bir ultrason a bile sürekli girmeyin diyorlar. Radyasyon yüzünden. Yani biraz sabirli olmak lazim canım eğer gireceksen tabi.

Dr en son kanaman var Dedi onda kalp atışlarını duydum randevu verdi gene gireceğim kanamaya bakacak heralde yani dr giydiriyor bunu engelleyemem sanki siz kontrole gitmiyor musunuz

Dr en son kanaman var Dedi onda kalp atışlarını duydum randevu verdi gene gireceğim kanamaya bakacak heralde yani dr giydiriyor bunu engelleyemem sanki siz kontrole gitmiyor musunuz
Ne dedigimi ilk once iyi oku istersen. Gereksiz yere girilen ultrasonlardan bahsettim zararli diye. Ki 4boyutlusu daha zararlidir . Anlatmak istedigim buydu Ne yaparsan yap Arkadasim .!

4 boyutluyla 10 haftada ogrendim yuzdee 99 dedi ve dogru cikti yanilma olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…