- 14 Nisan 2018
- 96
- 43
- 3
- Konu Sahibi sindirella_34
-
Merhaba, Evet canım 10+3 deeMerhaba 10 + 3 demi belli oldu cinsiyeti
Çok erken değil mi yaMerhaba, Evet canım 10+3 dee
Yüzde 95 diyorum ama yüzde yüz anla sen onu dediÇok erken değil mi yabiz bugün 11+3 olduk dr a gideceğim öğlen acaba öğrenir miyim sana kesin mi dedi çok merak ediyorum
İnşallah seninle sağlıklıdır bebisin Rabbim korusun canımMalesef bizi ultrasonda almadan kan veremeye gönderdi dr daha önceki kan değerlerime baktı karaciğer enzimlerin yüksek çıkmış dedi 7+3 de gitmiştim en son yarın tekrar gidecem inşallah bebeğim iyidir
Iyi aksamlar kizlar biz Bugün cinsiyetimizi öğrendik:)10+3 günlüğüz2 erkekten sonra ( biri benim ilk evliliğimden biri eşimin) ortak çocuğumuz da erkekmiş Doktor yüzde 95 erkek dedi pipisinı de gösterdi Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah ama gönlümde hep kız vardı yine de mağazaya girdiğimde ilk kız kıyafetlerine bakıcam
15 haftalik olduk hala erkek. aslında taaa ilk dollendiginde bellidir cinsiyeti 8 haftalıkken dış genital oluşur ama çok minnaktir:) benim doktorum eşimin teyzesinin kızı o yüzden erken soyledi normalde oda 12- 16 Hafta arasında falan söylüyormuş13. Haftadayım hala öğrenemedim cinsiyetini daha bugün gittim doktora henüz cinsiyeti olusmamis dedi sizin bebeği 10 haftalıkken nasıl söylemişler anlamadım doğrusu
Şanslısın ozaman Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah15 haftalik olduk hala erkek. aslında taaa ilk dollendiginde bellidir cinsiyeti 8 haftalıkken dış genital oluşur ama çok minnaktir:) benim doktorum eşimin teyzesinin kızı o yüzden erken soyledi normalde oda 12- 16 Hafta arasında falan söylüyormuş
Amin inşallah canim Rabbim hepimizi sağlıklı kucağına almayı nasip etsinŞanslısın ozaman Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kese fasulye gibi miCinsiyet tahmini olan var mi acaba anlıyo msnz?Eki Görüntüle 2193268
Bilmiyorum.Kese fasulye gibi mi
Hayırlısı cnm. Teşekkür ederim yorumun içinBen erkeğe benzettim ama hayırlısı canim
Ne için dua cnm. Hamile kalmak için miKızlar hamiş hamiş banada bi dualarinizda yer verin nolur ki
Evet canımNe için dua cnm. Hamile kalmak için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?