Kızlar bizde 22 hafta dayız hep erkek gibi dediler ayrintilida yüzde 80 erkek ama kızda olabilir dedi çok merak ediyoruz ama yavrum goztermiyor

Eklentiler

• IMG_20190821_113906.webp
    IMG_20190821_113906.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 20
Son ultrasonumuz bu teyzeleri anlayan varmı aceba babamiz gelince görevde özel hast aye gıtcez bakalim

Kızlar bizde 22 hafta dayız hep erkek gibi dediler ayrintilida yüzde 80 erkek ama kızda olabilir dedi çok merak ediyoruz ama yavrum goztermiyor
aaa 22 haftada belli olmadımı hala oyy bn ne edem :) 18 de öğrenırım diye heyecanlanmıstım ama detyalıda erkek se erkektr yahu

aaa 22 haftada belli olmadımı hala oyy bn ne edem :) 18 de öğrenırım diye heyecanlanmıstım ama detyalıda erkek se erkektr yahu
Ama kızda olabilir dedi sürekli eksi ve tuzlu yiyorum çikolatadan nefret ettim tatlı yiyemiyorum bende ilk bebisimiz oğlum diye seviyorum 😄kız ise çok bozuluyordur yavrum

detylıy özeldemı yaptırdın cnm bıde klaçıncı haftada detaylı yaplıyo
Yok canım üniversite hastanesinde yaptırdım 18 ve 24 hafta arasında yapılıyor

Ama kızda olabilir dedi sürekli eksi ve tuzlu yiyorum çikolatadan nefret ettim tatlı yiyemiyorum bende ilk bebisimiz oğlum diye seviyorum 😄kız ise çok bozuluyordur yavrum
hehehe bnmde ilk olcak nasıp olursa 12 haftada down taramasına bakılırken erkege bnzıyo dedı ama daha bsey dıyen olmadı sonrasında

hehehe bnmde ilk olcak nasıp olursa 12 haftada down taramasına bakılırken erkege bnzıyo dedı ama daha bsey dıyen olmadı sonrasında
Bize hep erkek yatisi erkek pozisyonu dediler ne olcak çok meraktayım hayırlısı olsun tabıkı ama alışveriş yaak istiyorum esim gelince özel devam et ez doğuma kadar artık orda belli olur ınslalah öyle umut ediyorum 😄👶

Kızlar banada %70 erkek dedi. bazen nadirde olsa klitorisde hipertropik olup erkek organı gibi görünebiliyor ama kemik yapısına ve çıkıntıya göre erkek dedi. Sizde bi bakın kızlar. Bacak arası çekimiydi. 14 haftalıkken baktı.
6FCAC961-2453-408E-9449-336E5AB1D083.png

Back
X