damlalacan

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
82
33
18
32
Merhaba kızlar
1 aşılama 1 tüp bebek başarısızlığı sonrası
Kendiliğinden bebek geldi ❤️ Hamileyim
14+3 suan
Cuma günü cinsiyet öğrendik önce erken daha falan demiş ama ben öyle gördüm diyerek yazıp vermiş doktor
Kız dediler bu haftalarda öğrendik ama değişmez dimi yaaa
Cok erkek hissediyordum ama kız istiyordum 😂😂 böyle olup sonradan değişen var mıııı

Merhaba kızlar
14+3 suan
Cuma günü cinsiyet öğrendik önce erken daha falan demiş ama ben öyle gördüm diyerek yazıp vermiş doktor
Cok erkek hissediyordum ama kız istiyordum 😂😂 böyle olup sonradan değişen var mıııı
Bebeyini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 2 oğlum 1 kızım var kızım şuan 1 yaşını yeni doldurdu o kadar cilveli o kadar tatlıki anlatamam sana erkekler çok yaramaz oluyor

Merhaba kızlar
14+3 suan
Merhaba benimde geçen ay tüp bebek olumsuz sonuçlandı bu ay adetim beş gün geçti test yapmaya korkuyorum sizde belirti falan olmuşmuydu acaba

Merhaba benimde geçen ay tüp bebek olumsuz sonuçlandı bu ay adetim beş gün geçti test yapmaya korkuyorum sizde belirti falan olmuşmuydu acaba
Şöyle cok cok kötü iki gün geçirmiştim ağlama üzüntü sıkıntı o ay 7 kg vermişti. O kadar kötü bi aydı ben hep 5 gün geriye gelerek hasta olurum
29 ağustostu son adet

30 Eylül de AA dedim hasta olmadım test yaptım anında pozitif
Sadece cok ağlıyordum bebektenmiydi bilmiyorum. 17 haftalığım hala bı belirti yok 😂

Back
X