15 haftalik hamileyim bi kizim var dun bi doktora gittik cinsiyeti kiz diyince esim bi sok gecirdi bi morali bozuldu.ona bakinca benimde bozuldu neden eslere bunu yasatirlar ki
Pardon kim eşinize neyi yaşatıyor? Doktor nereden bilsin eşinizin erkek düşkünü olduğunu o görevini yapmış tüm doktorlar gibi . Ayrıca kız olunca neden eşinizin morali bozuluyor şok oluyor kızda erkekte ondan geliyor ikisini de Allah veriyor

15 haftalik hamileyim bi kizim var dun bi doktora gittik cinsiyeti kiz diyince esim bi sok gecirdi bi morali bozuldu.ona bakinca benimde bozuldu neden eslere bunu yasatirlar ki
Doktora mı kızdınız eşinize mi kızdınız anlaşılmıyor,neyi yaşattıkları için kızgınsınız

Görüyormusunuz doktorun ettiğini.. Ne hadsiz. Kiz bebeğe kiz bebek deyip eşleri üzüyorlar. Bence sağlık bakanlığına bashekime hatta emniyete bile şikayet edin. Doktorların buna hakkı yok. Ne demek kız bebek. Sanki cinsiyeti baba belirliyomus gibi sucuda size atacaklar bide.

Valla kocana soyle becereksizmis bi erkek yapamamışşş.. Sağlıklı olsun diye sevineceginiz yerde bu ne demek ya?Allah size nimet vermiş nimet. Bence nankörlük yapmayin yıllardır hasretle bekleyen insanlar var. Siz ikinciside kıź diye üzülüyorsunuz yazık..

1968 daha medeni babamın 3 kızı 1 oğlu var her zaman der oğlum yerine keşke 10 kızım daha olsaydı diye zihniyet meselesi maalesef
Allah böylelerine de öyle bir kız evlat veriyor ki herkes hayranlıkla bakıyor da işte kendileri anlamıyor

Allah böylelerine de öyle bir kız evlat veriyor ki herkes hayranlıkla bakıyor da işte kendileri anlamıyor
Hem dünyada olan hem dünyaya gelecek o iki kıza çok üzülüyorum suan. Hayatları boyunca kendilerini anne baba sahislarina sevdirmeye kabul görmeye çalışacaklar. Hep kendilerini suclayacaklar binseylerde. Hep eksiklik hissedecekler..

Kesinlikle benim annemde belli etmesede oğlunu daha yüksekte tutar farkındayız biz tabi ama bişe demeyiz hasta olduğunda ilk biz koşarız özel günlerde ilk biz arar hediyesinş veririz ama işte biraz doğu zihniyeti var babamda tam aksi oğlunu atar kızlarını tutar sizin tırnağınıza bin erkeği değişmem der

Yıllarca her yolu deneyip 1 bebek sahibi olamamış hanımların üzüntülerini,acılarını okuduktan,duyduktan sonra bu yazdığınız çok vicdansızca geldi. Umarım sınavınız doyumsuzluğunuzdan olmaz.

Babanız akıllı ve vicdanlı biriymiş. Kiz çocuklarının bereketini görmüş anlamış. Ve kiz çocuklarının babalarına ettikleri dualarla kabir azabından azalttığını da biliyodur ki bunun hikmeti kıymeti için sizi el üstünde tutuyor. Cunku akıllı erkek bilir ki kızlar babalarini kolay kolay bırakmaz ve vefat ettiğinde de o kızların duasıyla ferahlık yaşayacaklar.. Mevlam sağlıklı ömür versin. İnşallah bu çizgiden şaşmaz babanız

3 kız evlendirdi babam torunları var artık kocaman ama hep aynıdır Allah razı olsun bir dediğimizi iki etmez tabi bizde öyleyiz Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Böylelerini duyunca şaşırıyorum açıkcası benimde kızım var ama eşim el üstünde tutuyor bizimde sorunlarımız oldu ama hiçbirşekilde ne kızımıza sesini yükseltir nede tek kelime eder, herkes hem kız hem erkek çocuğu olsun ister ama yine kızı oldu diye morali bozulanı görünce cinnet geçiriyorum . kızda evlat erkekte bunu anlayacak kapasitede değiller

Masallah ailenize. Mevlam ağız tadı sağlık hayır versin.
Biz yıllarca bebek için ne kapılar asindirdik. Millet bulup kıymet bilmiyo. Allahin adaleti şaşmaz bu dünyada olmasa diğer tarafta o surat aşmanın bile bedelini öderler.
Bilmiyorlar çocuksuz olmayı bilmiyorlar bunun için mücadele etmeyi. Yada evlatlarının sagliklariyla imtihan edilmek onları kaybetme noktasına gelmeyi kaybetmeyi bilmiyorlar. Ne güzel şükür sebepleri varken nelere surat asiyolar..

Katılan katılmayan olur bilemem fakat ben bu tür sukursuz insanların, evlat kaybı yaşamış yada bunun için mücadele eden kişiler içinde hesaba çekileceğini düşünüyorum. Yaradan bizim gibi kişileri gösterip bak ne kullarım vardi canları yandı siz burun kıvırdıniz diye hesap soracaktır.

Rabbim inşallah hayırlı evlat nasip eder isteyen herkese Hak edenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…