- Konu Sahibi 2 cocukanne
Pardon tam tersiIlk gorsel 12+0 ikinci 10+5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon tam tersiIlk gorsel 12+0 ikinci 10+5
Haftaya ogrenicem insallah ama insan sabirsizlaniyor isteKız canım. Bu sene kız senesi mi acabakaçıncı hafta?
O zaman kız diyorumIlk gorsel 12+0 ikinci 10+5
Anlıyorum canim ben de öyleydim.Haftaya ogrenicem insallah ama insan sabirsizlaniyor istesiz neye gore anladiniz
Cok tesekkurler yorumunuz icinAnlıyorum canim ben de öyleydim.Nubu ve kafa yapısına bakıyorum ben canim.
12hafta 2 günlük olduk bakarmısınız11. Haftadan sonra atarsanız bakarım tabi . Daha küçük![]()
Bacak arası boş canım . Kız gibi .ama kafa yapısı da erkeğe benziyor Doktor yorum yapmadı mı ki?12hafta 2 günlük olduk bakarmısınız
%60 erkek gibi dediBacak arası boş canım . Kız gibi . Doktor yorum yapmadı mı ki?
Yani kafa yapısı erkek ama fotoda bacak arası bomboş . Ultrasonda hareket halinde çıkıntı görmüştür belki bilemedim canım .%60 erkek gibi dedi
Banada bakabilir misnYani kafa yapısı erkek ama fotoda bacak arası bomboş . Ultrasonda hareket halinde çıkıntı görmüştür belki bilemedim canım .
Banada bakabilir misnbütün mesajlarını okudum bende bi tahminde bulundum bakalım tutucak mı benm ki
YaaaKız canim @Armi3
Bize de bakar mısınız 12 haftalıkKız canim @Armi3
Kız bence sizinkiBize de bakar mısınız 12 haftalık![]()
Doktor da büyük ihtimal kız dedi, çok teşekkür ederimKız bence sizinki
Hayirla ,sağlıkla gelsin inşallahDoktor da büyük ihtimal kız dedi, çok teşekkür ederim![]()