Çok tatlı maşallah içimden erkek geçiyorEki Görüntüle 3612826 cinsiyet tahmini yaparmısınız doktor söylemedi daha
Bende hamileliğimi öğrendikten sonra erkek hissediyorum ama doktor nie söylemedi anlayamadım özelde ultrasonda bebek çok net ama 16. Haftayı bekle dediÇok tatlı maşallah içimden erkek geçiyor
Bazı doktorlar erken söylemek istemiyorBende hamileliğimi öğrendikten sonra erkek hissediyorum ama doktor nie söylemedi anlayamadım özelde ultrasonda bebek çok net ama 16. Haftayı bekle dedisağlıklı olsun da ama merak ediyorsun ya
KızEki Görüntüle 3612826 cinsiyet tahmini yaparmısınız doktor söylemedi daha
Bakalım doğru cıkacak mı tahminin
Hadı hayırlısı bakalım öğrenince yaz canım merak ettim
Chat gpt ne diyor gönderdiniz miEki Görüntüle 3612826 cinsiyet tahmini yaparmısınız doktor söylemedi daha
Yok göndermedimChat gpt ne diyor gönderdiniz mi
Rica etsem bana da bakar mısınız bi? 11+4Çok tatlı maşallah içimden erkek geçiyor
Erkek benceRica etsem bana da bakar mısınız bi? 11+4
Rica etsem bana da bakar mısınız bi? 11+4Çok tatlı maşallah içimden erkek geçiyor
Neye göre tahmin yürüttünüz acabaErkek bence
15hafta 6günlük. Doktor pozisyon uygun olmadığı için tam göremedi. Ama chatgpt bu işaretlemeni yapıp israrla erkek diyor)))Erkek bence
Erkek diyoChat gpt ne diyor gönderdiniz mi
Erkekmi kızmı bilemem ama chatgpt nin işaretlediği pipi olsa bu kadar net bir görüntü için doktorunuz size zaten %100 erkek derdi15hafta 6günlük. Doktor pozisyon uygun olmadığı için tam göremedi. Ama chatgpt bu işaretlemeni yapıp israrla erkek diyor)))
Bakalım bilecek mi ben de sordum merak içindeyim 18inde randevumuz var öğreniriz inşallah bu seferErkek diyo
Nipt testi yaptım cinsiyet erkekBakalım doğru cıkacak mı tahmininerkek hissediyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?