B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 1.451 450 73 Çarşamba 00:18 Konu Sahibi Konu Sahibi nurxxz3 #21 Pinar0757 .!.: Son adet tarihim 2 temmuz ve yaşım 37 Genişletmek için tıkla... Çin takviminde kız görünüyor
Pinar0757 .!.: Son adet tarihim 2 temmuz ve yaşım 37 Genişletmek için tıkla... Çin takviminde kız görünüyor
N nurxxz3 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2025 25 4 1 25 Çarşamba 01:48 Konu Sahibi Konu Sahibi nurxxz3 #22 Semos .!.: Cin takvimi vs hepsi yalan inanmayin. 2 kez hamile kaldim kizimda cok bulantim oldu,oglumda nerdeyse hic olmadi tek farklilik buydu iki cinsiyet arasinda. Genişletmek için tıkla... Benim ilk çocuk erkek o kadar çok kustum ki 5 aya kadar berbattı şuan 2. Hamileliğim kusmuyorum hafif bulantım var et asla yiyemiyorum
Semos .!.: Cin takvimi vs hepsi yalan inanmayin. 2 kez hamile kaldim kizimda cok bulantim oldu,oglumda nerdeyse hic olmadi tek farklilik buydu iki cinsiyet arasinda. Genişletmek için tıkla... Benim ilk çocuk erkek o kadar çok kustum ki 5 aya kadar berbattı şuan 2. Hamileliğim kusmuyorum hafif bulantım var et asla yiyemiyorum
N nurxxz3 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2025 25 4 1 25 Çarşamba 01:49 Konu Sahibi Konu Sahibi nurxxz3 #23 Berfin0 .!.: Çin takviminde kız görünüyor Genişletmek için tıkla... Benimde kız görünüyor bakalımm inşallah öyledir ilkim erkek
Berfin0 .!.: Çin takviminde kız görünüyor Genişletmek için tıkla... Benimde kız görünüyor bakalımm inşallah öyledir ilkim erkek