• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet?

elilimelili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
18
2
36
29
1000045888.webp
kızlar merhaba 13+2 haftaligiz bugün cinsiyet icin doktora gittim doktordan once ben bacak arasinda pipi gordum gibi ve sanirim erkek dedim doktor da nerden anladın daha bakıyordum tam kesin diyemem daha cok erken bir dahaki ay kesinleşir ama sen bile anladiysan erkektir herhalde dedi. Benim bir oglum var diye bu kez kiz istiyordum tabii hayirlisi. Eve gelip cinsiyetle ilgili videolar baktığımda kızların da bazen erkeğe benzediğini fark ettim kafam karman çorman oldu. Anlayan veya hisleri kuvvetli olan bi yorumlasin bizi 😁

Kız gibi geldi bana
Aslında doktor da evet erkek görünüyor ama yine de bir dahaki ayı bekleyelim deyince ben kesin erkek gözüyle baktim baya pipisi de var gibiydi ama acaba diyorum doktor da ben kendisinden oyle atlayıp erkek deyince mi oyle dedi diyorum bi yandan. Bir de sonra cinsiyetle ilgili cok video baktim erkek bu kesin dediklerime videoda doktor kiz deyince o an yanıldık mi acaba düşüncesi yerleşti. Ayy bilmiyorum artik hayirlisi olsun 😅

Back
X