Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki erkek cnm israrla soyletim ama ben yurt disindayim o yuzden ama kizlarin cogu ogrendi baska doktora git bence![]()
tebrik ederim canım.bulunduğum yerde kadın doğumcu tek canım.iki taneydi.biri gitti.tek doktor kaldı.ama bende yakın bir il var.orda özel hastaneye gidiyim diyorum.onlar söyler herhalde.haftaya bugün öğrenmiş olurum hayırlısıyla inşallah.cevap verdiğin için sağol tatlım.
tsk ederim cnm darisi sana insallah ogrenirsinicinden ne geciyor peki erkekmi kizmi benim erkek geciyordu hissetim
arkadaşlar dün doktora gittim.devlet hastanesine.cinsiyeti bellimi dedim evet belli dedi.ama söyleyemezmiş.sağlık bakanlığı doğuma kadar cinsiyetin söylenmesini yasaklamış.inatla söylemiyo .siz nerden öğrendiniz.öğrenmek için illa özel hastaneyemi gitmek gerekiyor.
canım dedigin dogru daha11 haftalıksın 4.ayını tam doldurmadan söylenmesi yasak yani 16 haftalık dan sona söleyebilir die biliyorumarkadaşlar dün doktora gittim.devlet hastanesine.cinsiyeti bellimi dedim evet belli dedi.ama söyleyemezmiş.sağlık bakanlığı doğuma kadar cinsiyetin söylenmesini yasaklamış.inatla söylemiyo .siz nerden öğrendiniz.öğrenmek için illa özel hastaneyemi gitmek gerekiyor.
canım dedigin dogru daha11 haftalıksın 4.ayını tam doldurmadan söylenmesi yasak yani 16 haftalık dan sona söleyebilir die biliyorum
canım dedigin dogru daha11 haftalıksın 4.ayını tam doldurmadan söylenmesi yasak yani 16 haftalık dan sona söleyebilir die biliyorum
bu kadar erken ögrenilebiliyor mu cinsiyeettt ???
AAAAA demek yeni çıkmıs ben oglumda 4ayım dolunca ögrendim devletteki doktorumdan ama özele de gidiyodum aynı zamanda :) benim ogluşum hiç gizlemedi cinsiyetiniyok canım ya.9 aya kadar söylemiyoruz yasak dedi doktor.bende 4.ay dolana kadar sanıyordum ama öyle değilmiş.hastanede diğerlerine sordum.sağlık bakanlığının bu uygulaması yeni çıkmış.söylenmiyo dedi.enterasan yani.
arkadaşlar dün doktora gittim.devlet hastanesine.cinsiyeti bellimi dedim evet belli dedi.ama söyleyemezmiş.sağlık bakanlığı doğuma kadar cinsiyetin söylenmesini yasaklamış.inatla söylemiyo .siz nerden öğrendiniz.öğrenmek için illa özel hastaneyemi gitmek gerekiyor.
slm canım evet devlet hastanesinde söylemiyorlar özel hastaneye gitmen gerek zaten anlaşmalı hastaneler fazla bir para tutmuyor zaten devlet hastanesinde bebekle ilgili pek bilgi vermiyorlar anca kendileri bakıyorlar iyi diyip geçiyorlar özelde bebeğini izliyorsun hareketlerini herşeyine ayrıntılı bakıyorlar o kadarda zahmet çekmiyorsun alıyorsun randevuyu tertemiz muayneni oluyorsun ve hep bir doktora git devamlı başkaları bakmasın bence eğer cinsiyeti bu kadar erken gördüyse erkek olabilir çünkü erkek bebekler kendini hemen belli eder kızlar saklıyor ben 4 aylığım ve kızım olucak 13+5 de öğrenmiştim allah sağlıla doğurmayı nasip etsin herkese[/QUOTE
ne güzel bi kızçen olcak.sağlıkla inşallah.
sağol canım.cumartesi gitcem ALLAH nasip ederse.zaten öyle bi yerde yaşıyorum ki lanet olsun dedirtecek durumdayım.burda ikili tarama testi bile yapılmıyo düşünebiliyo musun.mecburen gitcektim.önümüzdeki cumartesi günü 11+4 oluyorum.ikili testi yaparlar değil mi.
Ayy çok saçma yaa.Sen başka doktora git canım.Ben 4 aylıkken eşimle doktora gittik.Ultrasondayken eşim bana erkek bebek diye işaret etti.Doktor 10 dk. kadar sonra söyledi emin olmak için sanırım.Her ay kontrole gittiğimizde bebeğin iç organlarını inceleyip, parmaklarını falan sayıyoruz yani ister istemez cinsel organını da inceliyor.Ben devlete bir defa kontrole gittim ve ultrason da bile göstermedi bebeğimi bana daha da gitmedim...