evet sölemiyolar benimde bildiğim kadarıyla. hani istenmeyen cinsiyette cocuk olursa aldırıyolar felan ya o bakımdan diye duymuştum

Evet malesef var öyle birsey mesela ben almanyada yasiyorum burda doktorlar genelde kiz oldugu zaman gözükmüyorlar diyorlar besinci altinci ayda gözükmüyor dedilermi hemen biliyorsun kiz oldugunu ne alakasi varsa :50:

eee hani bizim millette erkek cocuk sevdası var anlarımda yurt dışındada bu problem var demek enteresan.

Sanirim her erkekte var mesela bizim binada yabanci bir kadin oturuyor bu sene bebegi oldu önceden iki kizi vardi hamileyken sordugumuzda yüzünü asarak kiz diyordu sadece türklerden kaynaklanan bir durum degil malesef:50:

Sanirim her erkekte var mesela bizim binada yabanci bir kadin oturuyor bu sene bebegi oldu önceden iki kizi vardi hamileyken sordugumuzda yüzünü asarak kiz diyordu sadece türklerden kaynaklanan bir durum degil malesef:50:

allah akıl fikir versin. ne diyim ıslah olsun. gerci benimde ablam kız olduğunu duyuncca ağlamıştı. ama şimdi o kızın tırnağını kesemeyiz parçalar bizi:1:

kız olsun çamurdan olsun hesabı :) bizim kızımız olucak hayırlısıyla :8: tüm akrabalarım daha cinsiyetini öğrenmeden "kız olucak içimize doğuyo demeye başladılar", özellikle erkek kardeşim:) bizim sülalede de kız çocuk düşkünlüğü var. sağlıklı olsun tabi gerisi hiç önemli değil ama ilk çocuğum kız oluyo diye sevinmiyor değilim :16:

Back
X