Dogduktan sonra gerçekten bir önemi kalmiyor.. İkinciye hamileyim. Bir tanede kizin var. Sanki bu erkek olursa sevemezmisim gibi geliyor. Kiz istiyor gönlüm ama erkekda olabilir. Yok demem. Hayirlisi her seyinn

S
saglik guvenceniz yok mu ? Ozel hastane pahaliya patlar yoksa. Benim calistigim yer ozellerle anlasmali. Hic para odemiyorum nerdeyse.

15.Haftamda radyoloji uzmani kız dedi bi hafta sonrası doğum dr u erkeğe benziyor dedi bi dahaki randevum bi ay sonraydi beklemedeyim 19.haftadayim su an hala cinsiyet belli değil :) haftaya ins belli olacak hayırlısı olsun inş bizim minnak nazli cikti anası gibi :)

bende 13+1 deyim gecen hafta kontrolüm vardı bir kizim var 6 yaşında. bende inanılmaz erkek hissediyrm ama doktor çıkıntıyı göremiyrm kıza benziyor dedi ...beni düşündüren kız olduğununda belirtsi yok cinsel organı göremedi yanı bir umut içimde tabi en başı sağlık ama çok inandırmıştım oğlum olacagına kendimi :) yanılma payı da var deniyr bakalım beklicem

Cuma günü kontrolüm var keşke bana da öyle dese 12.haftada % 90 erkek dedi hep kız diye doğdu içime hep öyle hayal kurdum bende bi umut kız demesini bekliyorum

12. haftada bana da erkek dedi doktorum ama kesin diyemem demişti, 15. haftada %100 kız dedi. Ben de kız istememe rağmen hep erkek olduğunu hissetmiştim, şimdi bir güvensizlik var detaylı ultrasaona girmeden emin olamayacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…