- 26 Eylül 2014
- 187
- 38
- 38
- Konu Sahibi ozgenmete59
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pipi göremedim kız gibi sankiAllah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallahKızlar 11+4 bebeğim için tahminde bulunurmusunuzz
İnşallah cnm çok sağol bi oğlum var bakalım saglıklı olsun daPipi göremedim kız gibi sankiAllah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah
Banada erkek gibi geldi nubu dik sanki hayirlisi ogrenince yazinKızlar 11+4 bebeğim için tahminde bulunurmusunuzz
hadi ya kesin erkek mi diyosun :) mart 10 da gidicez bakalım söylerse yazarımBanada erkek gibi geldi nubu dik sanki hayirlisi ogrenince yazin
Benim tahminim erkek tabi rabbim bilir hayirlisi inşallah ogrenince yazinhadi ya kesin erkek mi diyosun :) mart 10 da gidicez bakalım söylerse yazarım
HYR MART 10 DA GİDİCEZ KISMETSE BKLM BURDAKİ ARKADAŞLARDAN YORUM ALDIM SADECE SENİN Bİ FİKRİN YOKMU:)doktor ne dedı tahmınd ebulundumu
Kızlar bugün öğrendim ama tekrar bi tahmin istiyorum
Eerkek mi acaba bebeğiniz merak etti m bende ?
evet ya merak ettim neymiş cinsiyetKızlar bugün öğrendim ama tekrar bi tahmin istiyorum
Kıza benziyo dedi dr :)
kaçıncı haftanda gittin doktotra?Kıza benziyo dedi dr :)
:) çok teşekkür ederimyüzde yüz kız yazacaktım ben de :) okuyunca sevindm gözün aydın