Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öğrenebildin mi?Bugün şansımı denicem Dr sorcam bugün
Malesef söylemedi çok erken daha dedicanım öğrenebildin mi?
inşallah bir dahaki sefere o zamanMalesef söylemedi çok erken daha dedi
Aminnn aminnnallah sabır versin![]()
tahmini bir şey demi demediMalesef söylemedi çok erken daha dedi
%50 ihtimal var ben şansımı erkekten yana kullanıyorum sesitahmini bir şey demi demedi
Peki nub bklim sen 11 haftayı geçmistinAminnn aminnn
Nuba bakan erkek diyor ama Dr usg de bakarken ben düz gördümPeki nub bklim sen 11 haftayı geçmistin
demekki tam görememiş sağlıklı olsunda bir sonraki randevunda zaten öğrenirsin ayrıntılı da öğreniliyor%50 ihtimal var ben şansımı erkekten yana kullanıyorum sesi
İnşlh Can'ım öğrenmemde rahatlasamdemekki tam görememiş sağlıklı olsunda bir sonraki randevunda zaten öğrenirsin ayrıntılı da öğreniliyor
Yani baya erken gerçektn söylese bile yanlış çıkabilir. Nub yada diğer testlere göre ne çıkıyor. Ya bu arada tek unutmadığım isimsin burada. Rizeli oldugun icin. Ben ispirliyim ama dogma buyume mugla marmaristenim. Simdide yurtdisindayim ama hasretim Rize yaniMalesef söylemedi çok erken daha dedi
Yani tabi oyle bi durum var benim alcaklarm en fazla 1 senelik olcagi icin oda falan da olmicak geriside unisex olur artikÖğrenmezsek hazırlık yapamayız o da hiç bana göre bir durum değil :)
canım benim nub yorumu olarak kızlar erkek dedi şimdi birinden daha yorum bekyorum ama dr usg bakarken ben düzlük gördüm . dr bence kürtaj sınırı dolsun diye bekledi söylemedi. kız olduğunu düşünüyorum bebişin artıkYani baya erken gerçektn söylese bile yanlış çıkabilir. Nub yada diğer testlere göre ne çıkıyor. Ya bu arada tek unutmadığım isimsin burada. Rizeli oldugun icin. Ben ispirliyim ama dogma buyume mugla marmaristenim. Simdide yurtdisindayim ama hasretim Rize yani
Bende 10 haftalikken paylastm ama kizlar cok net degil demslerdi ama erkek diyende oldu. Hadi hayrlisi inscanım benim nub yorumu olarak kızlar erkek dedi şimdi birinden daha yorum bekyorum ama dr usg bakarken ben düzlük gördüm . dr bence kürtaj sınırı dolsun diye bekledi söylemedi. kız olduğunu düşünüyorum bebişin artık
allah gönlümüze göre versin canım bakalım ne olacakBende 10 haftalikken paylastm ama kizlar cok net degil demslerdi ama erkek diyende oldu. Hadi hayrlisi ins