kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
arkadaşlar bebeğin cinsiyetini öğrenmeyecek olanlar yok mu? Ben doktora şimdiden öğrenmek istemediğimi söyledim. Ama tabi yinede merktn çin takvimi yada nub teorisi tarzı şeylere bakıyorum.

kızlar valla çin rus fan hikaye de düzgün resim olunca nub kesin tutuyor tabi anlayınca ..

Malesef söylemedi çok erken daha dedi
Yani baya erken gerçektn söylese bile yanlış çıkabilir. Nub yada diğer testlere göre ne çıkıyor. Ya bu arada tek unutmadığım isimsin burada. Rizeli oldugun icin. Ben ispirliyim ama dogma buyume mugla marmaristenim. Simdide yurtdisindayim ama hasretim Rize yani

Yani baya erken gerçektn söylese bile yanlış çıkabilir. Nub yada diğer testlere göre ne çıkıyor. Ya bu arada tek unutmadığım isimsin burada. Rizeli oldugun icin. Ben ispirliyim ama dogma buyume mugla marmaristenim. Simdide yurtdisindayim ama hasretim Rize yani
canım benim nub yorumu olarak kızlar erkek dedi şimdi birinden daha yorum bekyorum ama dr usg bakarken ben düzlük gördüm . dr bence kürtaj sınırı dolsun diye bekledi söylemedi. kız olduğunu düşünüyorum bebişin artık

canım benim nub yorumu olarak kızlar erkek dedi şimdi birinden daha yorum bekyorum ama dr usg bakarken ben düzlük gördüm . dr bence kürtaj sınırı dolsun diye bekledi söylemedi. kız olduğunu düşünüyorum bebişin artık
Bende 10 haftalikken paylastm ama kizlar cok net degil demslerdi ama erkek diyende oldu. Hadi hayrlisi ins

Back
X