- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
Baydınız beni. Erkekler neden hırslarını "kontrol altında tutup" yönetebiliyor düşündünüz mü? Çünkü onların yönetici olması çok kolay. Pozisyona uygunlarsa sorunsuz şekilde müdür oluyorlar.cok abarti bir gorus oldugunu dusunuyorum
bu platformda da ozel hayatimda da kadinlari en com savunan insanlardan biriyimdir ancak isin icine hirs girince kadinlar bu isi beceremiyor maalesef , erkekler hirslarini daha kontrol altinda tutup yonetim isini becerebilirken kadinlarin hirstan gozu donuyor
16 senedir aktif bir sekilde is hayatindayim , pek cok yoneticiyle calistim , kadinlardan sadece birinin hirsi yoktu cok iyi bir yonetici ama isinde cok basarisizdi , diger kadinlar cok hirsli islerinde cok basarili ama kotu yoneticiydiler
erkekler ise hepsi cok iyi yoneticiydi kimi hirsli kimi basarisiz kimi basarili ama yoneticiliklerinde cok basarililardi
Ya kadınlar? Eziliyorlar, önleri kapatılıyor, arkalarından dedikodu yapılıyor ve hata yapmaları bekleniyor. Bu yüzden çok hırslı olmaları gerekiyor ki o koltuğa oturabilsinler. Burada aşağılamak kolaydır eminim. Erkekler mi kadınların başarısını daha çok kıskanıyor yoksa kadınlar mı sizce?
şizofrensek demek