Doğuma Hazırlık Cinsiyete göre belirtiler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.605
En iyi cevaplar
1
5.853
358
Bebeğinizin cinsiyeti ne ve ne gibi belirtiler yaşadınız?

2020 ağustos anneleri grubumuza gelsene. Cinsiyet öğrenmeye başladı anneler😍

Mrb hanımlar benim bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum doktorum çok iyi ama cinsiyet konusunda hep kararsız ne söylediyse tam tersi cikiyo 13 haftalıkken kız gibi hissetim emin degilim dedi 15 haftada erkek dedi pipisi çok küçük dedi çok kararsız kaldım böyle olupda cinsiyeti değişen varmı çok merak ediyorum

Ill haftalar 3 ve 4te bır basladıkı mide bulantıları o gun bugundur bulantım devam ettı. 4.5 aylıgız yenı yenı kesılıyor lakın hala yemek yapamıyorum sogan salca kokusu benı mahvedıyor ve tiksinmelerim oluyor balık çay sogam salca kokusuna. İnşallah gecer bır an once. Ilk bulantı baslayınca halıyle eşki lımon yıyordum Mandalına vs ama kusma cok nadır sureklı öğüruyordum. Yemek konusunda sıkıntım yoktu herseyı yiyebiliyordum genellıkle tıksındıklerım hariç. Ve bırden ılerledıkce canım sureklı tatlı seyler cektı. Karnım evet öne dogru cıkmaya basladı totom kılo aldı ama yayılmadı genişlemedı dikleşir gıbı bişey oldu. Gobekte sımdılerde öne dogru dik gıdecek gıbı oldu. Guzellesır derler hanı erkekte evet bı parlaklık bı guzellık oldu ıyıce herkes hamılelıgı yakısırtırdı. Ve oğluşum olucak inşallah hayırlısıyla. 💙🙏👣.
Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏

Back
X