cinsiyeti belli olanlar

benim bebeğim erkek belirtileri de belirtiyse eğer bebeğim hep sağdaydı ben cinsiyet öğrenmek için doktora gitmiştim orda kadınlar vardı 3 çocuklu falan dedi bebeğin ne tarafda dedim sağda kesin erkek dedi benim hep öyle oluyodu dedi kızda soldaydı dedi pek inanmadım doktor bi baktı erkek diyince şaşırdım sonra araştırdım doğru çıkma ihtimali çok yüksekmiş bu olayın seninki ne tarafta

canım bende erkek bebiş bekliyom benim hiç midem bulanmadı canım hep tatlı istedi bide göbegim hep alttan şişdi yani kasık bölgem şişdi yüzümü görenler anladı erkek oldugunu güzelleştn dediler

benmde erkek cnm . Bendede hiç bulantı kusma yada baş dönmesi olmadı :) Karnımdan anlıolardı top gbi diolardı.Bide güzelleşiomuşum ama ben hep çirkin gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3 yüzümde bişiler çıkıodu çünküü

benimde erkek canım
benimde bebişim sağdadı
hep tuzlu turşu yedim
hiç midem bulanmadı
aşırı baş ağrım oldu
ama karnımı gören erkek diyodu
zaten 11. haftada çıkıntı var demişti doktorumuz
ALLAH herkesin gönlündekini versin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Bize 12 ve 14. hafta kız dediler 15 ve 17. hafta yani bugün erkek dediler kesinleşti oğlum olacakmış..

Bebeğim soldaydı
Tuzlu ve ekşi şeyler yedim
Peynir canım çok çekti halada yiyorum
Bulantım hiç olmadı

Aklıma gelenler bunlar canım Allah gönlüne göre versin..

benimde oğluşum olacak hayırlısıyla. sol yumurtalığımda oluşan yumurtadan hamile kaldım. hiç bulantım kusmam olmadı. ilk 3 aydan sonra tatlıdan uzaklaştım. ama ilk 3 aydada tatlı düşkünlüğüm olmadı. nerdeyse hiç aşermedim. bir defa canım haşlanmış patates istedi birde ekmek arası domates peynir. hani kız karnı yuvarlak erkek karnı sivri olur derlerya benim karnım yuvarlaktı yani yayvandı herkes kız diyordu. bide benim popom büyüdü o yüzdende herkes kız dedi ama tosunum olacamış :D allahım gönlündekini hayırlı etsin

midem bulanmadı hiç.aşermedim de.bebeğim sağdaydı hep.tatlıya düşkündüm.bir oturuşta koca bir pastayı bitirebilirdim.herkes erkek diyordu.ikili testte cıkan free beta hcg bile 31 di.doktorum bile erkek demişti 12+3 günlükken.ama benim fındık bir kızım olucakmış.geçen hafta kesinleşti cinsel organınıda gördük.belirtiler herkese göre değişiyor anlayacağın.

Back
X