Slm arkadaşlar 13+4 haftalık hamileyim, bu haftasonu ikili tarama testimiz var, acaba haftasonuna cinsiyeti de belli olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Daha kesin sonucu almadın galiba değil mi? 15. Hafta olunca, kimîsi 20. Hafta kesin falan demiş. Hayırlısı tabiki de insan meraklanıyo iştebende ikili testte tahmini birşey söyledi %70 erkek dedi işte cihaz ve doktor önemli
Daha kesin sonucu almadın galiba değil mi? 15. Hafta olunca, kimîsi 20. Hafta kesin falan demiş. Hayırlısı tabiki de insan meraklanıyo işte
Banada 13.haftada erkege benziyor dedi pazartesi gittigimde yüzde yüz kız dedi degişmez dediKızlar bugün bana erkek gibi dedi 12+6 da yım. Çıkıntı var dedi, radyoloji doktoru baktı, sizce?
burda atmıştım nub a göre, kesede ki duruma göre kız denmişti hep, ya sağlıklısı hayırlısı da kıza alıştırmıştım kendîmiFotoğraf atın bakalım
He ben göremedim de. Neyse sağlıklı olsun önemli olan oBurda
burda atmıştım nub a göre, kesede ki duruma göre kız denmişti hep, ya sağlıklısı hayırlısı da kıza alıştırmıştım kendîmi
Amin sence yanılma payı var mı?He ben göremedim de. Neyse sağlıklı olsun önemli olan o
Bende erkege benziyor deyince kesin erkek gözüyle bakmıştık kızımdada 3,5 aylıkken net söylemişti seninkide 15. Haftada netleşir kesinBana da öyle der mi acaba? İkili test için gitmiştik
Bi bulalım şu fotoyu soylicem :)Amin sence yanılma payı var mı?
Çıkıntı dedi, erkek gibi dedi. Ama bu dönem sanki her iki cinsiyette çıkıntı oluyor gibi12 haftada ultrasonlar belli olur zaten cinsiyyet
Buldun mu? Kız gibi demişlerdi 3 konuda da. Sağlıklısı tabiki de diğer kontrole kesinleşir herhalde de mi?Bana kız gibi geldi
Ben kizimin cinsiyyetini 12 haftada ogrendim ve su an 36 hafta bu gune kadar kiz denildi bence yanlislik olmuyorÇıkıntı dedi, erkek gibi dedi. Ama bu dönem sanki her iki cinsiyette çıkıntı oluyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?