Cinsiyeti belli olur mu?

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Slm arkadaşlar 13+4 haftalık hamileyim, bu haftasonu ikili tarama testimiz var, acaba haftasonuna cinsiyeti de belli olur mu? Şimdiden teşekkürler.

bende ikili testte tahmini birşey söyledi %70 erkek dedi işte cihaz ve doktor önemli
Slm arkadaşlar 13+4 haftalık hamileyim, bu haftasonu ikili tarama testimiz var, acaba haftasonuna cinsiyeti de belli olur mu? Şimdiden teşekkürler.

bende ikili testte tahmini birşey söyledi %70 erkek dedi işte cihaz ve doktor önemli
Daha kesin sonucu almadın galiba değil mi? 15. Hafta olunca, kimîsi 20. Hafta kesin falan demiş. Hayırlısı tabiki de insan meraklanıyo işte

Daha kesin sonucu almadın galiba değil mi? 15. Hafta olunca, kimîsi 20. Hafta kesin falan demiş. Hayırlısı tabiki de insan meraklanıyo işte

%70 dedi ama ben kesin olduğunu düşünüyorum aynı doktora giden bütün tanıdıklarımda 12. haftada söylediği cinsiyet hiç değişmedi bide genellikle erkek çocukları pek değişmiyor daha net görülüyor

14+4 teyım gecen hafta kontrol icin gıttgımızde sabreden bır sonrakı kontrolde soylıcem dedı.

Kızlar bugün bana erkek gibi dedi 12+6 da yım. Çıkıntı var dedi, radyoloji doktoru baktı, sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…