Cinsiyeti benim gibi erken öğrenen ?

parek-07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
61
19
3
28
pazartesi tam 12+3 yani 13 haftalıkken gittim doktora diğer cocukların neydi dedi 2 erkek dedim. 1 hafta daha mı beklesek dedi bendee yaa göremediniz mi yine dedim aslında gördüm ama Akşam organizasyon yapacakmışsın ben tahmini yazayım haftaya netleştirirm dedi bende hocam küçük aile arasında parti yapacağım dedim aaa tamam o zaman dedi... Güldü eğer yanılırsam diğer parti benden dedi ahhaha ama kesin olmasa demezdi bence bende o hissi anlamasam ısrar etmezdim.. Kızım oluyormuşşşş... Umarım değişmez

Benim doktor 14. Haftada iki kızımida bilmişti . Erkek de 13. Hafta erkek gibi dedi ne t 17. Haftada söyledi. Sağlıklı olsunlar da önemli olan o. Hayırlısı neyse o dedim hep ben .

Bende 12.haftada öğrenmiştim. Hiç şüphem yok kesin erkek hissediyorum dedim. O zaman bir hafta daha bekleyelim dedi. Sizce kız mi yani dedim. Hani şüphen yoktu dedi gülüştük :) 13.haftada %90 kiz demisti. cok şükür 18 aylik olduk bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…