Cinsiyeti değişen varmı

dolunayy96

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
118
75
13
28
Merhabalar arkadaşlar 15+5 haftalığız bugün kontrole gittik doktor kesin erkek dedi ancak bebek secde pozisyonundaydı biraz zorlandı bakarken yanılma payı varmıdır böyle olup değişen oldumu hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ben şimdiden alıştım oglusuma

Merhaba bize 12. Haftada kesin kız dedi 15. Haftada biraz erkeğe benziyor dedi 18. Haftada kesin olarak erkek dedi ne olursa olsun sağlıkla alalımda kucağımıza

kuzenimle aynı hamileyiz 5 aya kadar erkekti şimdi kızmış:))

Merhaba bize 12. Haftada kesin kız dedi 15. Haftada biraz erkeğe benziyor dedi 18. Haftada kesin olarak erkek dedi ne olursa olsun sağlıkla alalımda kucağımıza ❤
Amin inşallah önemli olan sağlıkları tabiki Ama insan heves ediyor rüyamda 4 sefer erkek gördüm zaten belli belirsiz seviyordum karnımı baya alıştım sabahtan beri oğlum diye umarım değişmez

Amin inşallah önemli olan sağlıkları tabiki Ama insan heves ediyor rüyamda 4 sefer erkek gördüm zaten belli belirsiz seviyordum karnımı baya alıştım sabahtan beri oğlum diye umarım değişmez
Sormayın valla bende kızım kızım diye seviyordum.

Sormayın valla bende kızım kızım diye seviyordum.
12.haftada kesin kız için biraz sallamış sanki doktor çünkü organlar anca oluşuyor Başka doktoradamı gitsem diyorum virüsten korkuyorum ikili testi yaptırdım sonuç almaya gittim bugün yoksa gitmezdim 20.haftada kesinleşir herhalde

Ayrıntılı usg yi bekleyin onda tam kesinleşir :)

Kese fotosu atsana. Cnm oyle bizde tahmin edek

bana 7 ay kesin erkek denmişti son 2 ay kız dendi..ben doğuma kadar emin değildim ama kızım oldu..meğerse kordon girmiş melegimin bacak arasina

Kese fotosu atsana. Cnm oyle bizde tahmin edek
Bu 7+1 deykendi ilki 2.olan ikili teste çekildi 12+2 ilk ikisi vajinal ultrason sonuncular bugünkü görüntüler canım karından kalp atış hızına 150 dedi bugün doktor

Eklentiler

• IMG20200331223652.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG20200331223742.webp
    22 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG20200331223831.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG20200331223850.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG20200331223919.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG20200331224010.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
bana 7 ay kesin erkek denmişti son 2 ay kız dendi..ben doğuma kadar emin değildim ama kızım oldu..meğerse kordon girmiş melegimin bacak arasina
Ayy maşallah şu olaylar biraz azalsın başka doktora gidicem bu doktora ilk defa gittim normalde devlette çok iyi bir doktora gidiyordum

Bu 7+1 deykendi ilki 2.olan ikili teste çekildi 12+2 ilk ikisi vajinal ultrason sonuncular bugünkü görüntüler canım karından kalp atış hızına 150 dedi bugün doktor
Bence kiz canım çünkü yuvarlak olursa kiz uzun olursa erkek diyorlar Tabi belli olmaz yine de ama

Bence kiz canım çünkü yuvarlak olursa kiz uzun olursa erkek diyorlar Tabi belli olmaz yine de ama
Bende öyle diyordum kalp atışı 140 altı erkek 140 üstü kız diyorlar çin takvimi herşey kız diyor tabii batıl inanç bunlar ama meraktan bakıyoruz

Bence kesinlikle girin. Neden girmeyi düşünmüyorsunuz
Yaşadığım şehirde sadece 1 tane özel var orasida para tuzağı çevremde kim varsa boşu boşuna testler doğan her çocuk yoğun bakımda bir sıkıntı gorunmeyince girmeyi düşünmedim tanıdık birine ikilide down dediler sıvı aldılar kesinlikle ayrıntılı bakılması lazım dediler sonuç 3 yaşında oğlu var sapasağlam maşallah

Ayrıntılıda sadece usg den bakılıyor yani test falan yok. Ben 20. Haftada Ayrıntılıda bebeğimin kalbinin gelişmediğini öğrendim ve sonlandırılma mecburiyetinde kaldık yani bebeğin bütün organlarına ayrıntılarıyla bakıyorlar. Ben sadece onu yaptırmıştım. Allah kimsenin başına vermesin ama bence mutlaka yaptırın derim. Tabi senin düşüncen yaptırmayan da var

Ayy Allah sabır versin çok üzüldüm yaptırırız o zaman ben o kadar bakıldığını bilmiyordum. Siz sıkmayın canınızı Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah dualarım sizinle

Teşekkür ederim. Amin hepimize inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…