- 20 Mart 2020
- 118
- 75
- 13
- 28
- Konu Sahibi dolunayy96
-
Amin inşallah önemli olan sağlıkları tabikiMerhaba bize 12. Haftada kesin kız dedi 15. Haftada biraz erkeğe benziyor dedi 18. Haftada kesin olarak erkek dedine olursa olsun sağlıkla alalımda kucağımıza ❤
O derece yanikuzenimle aynı hamileyiz 5 aya kadar erkekti şimdi kızmış:))
Sormayın valla bende kızım kızım diye seviyordum.Amin inşallah önemli olan sağlıkları tabikiAma insan heves ediyor rüyamda 4 sefer erkek gördüm zaten belli belirsiz seviyordum karnımı baya alıştım sabahtan beri oğlum diye umarım değişmez
12.haftada kesin kız için biraz sallamış sanki doktor çünkü organlar anca oluşuyorSormayın valla bende kızım kızım diye seviyordum.
Bu 7+1 deykendi ilki 2.olan ikili teste çekildi 12+2 ilk ikisi vajinal ultrasonKese fotosu atsana. Cnm oyle bizde tahmin edek
Öyle yapicaz artık ona girmeyi dusunmuyordum ama tereddütde kalmak daha kötüymüşAyrıntılı usg yi bekleyin onda tam kesinleşir :)
Ayy maşallahbana 7 ay kesin erkek denmişti son 2 ay kız dendi..ben doğuma kadar emin değildim ama kızım oldu..meğerse kordon girmiş melegimin bacak arasina
Bence kiz canım çünkü yuvarlak olursa kiz uzun olursa erkek diyorlarBu 7+1 deykendi ilki 2.olan ikili teste çekildi 12+2 ilk ikisi vajinal ultrasonsonuncular bugünkü görüntüler canım karından kalp atış hızına 150 dedi bugün doktor
Öyle yapicaz artık ona girmeyi dusunmuyordum ama tereddütde kalmak daha kötüymüş
Bende öyle diyordum kalp atışı 140 altı erkek 140 üstü kız diyorlar çin takvimi herşey kız diyor tabii batıl inanç bunlar ama meraktan bakıyoruzBence kiz canım çünkü yuvarlak olursa kiz uzun olursa erkek diyorlarTabi belli olmaz yine de ama
Yaşadığım şehirde sadece 1 tane özel var orasida para tuzağı çevremde kim varsa boşu boşuna testler doğan her çocuk yoğun bakımda bir sıkıntı gorunmeyince girmeyi düşünmedimBence kesinlikle girin. Neden girmeyi düşünmüyorsunuz
Yaşadığım şehirde sadece 1 tane özel var orasida para tuzağı çevremde kim varsa boşu boşuna testler doğan her çocuk yoğun bakımda bir sıkıntı gorunmeyince girmeyi düşünmedimtanıdık birine ikilide down dediler sıvı aldılar kesinlikle ayrıntılı bakılması lazım dediler sonuç 3 yaşında oğlu var sapasağlam maşallah
Ayy Allah sabır versin çok üzüldümAyrıntılıda sadece usg den bakılıyor yani test falan yok. Ben 20. Haftada Ayrıntılıda bebeğimin kalbinin gelişmediğini öğrendim ve sonlandırılma mecburiyetinde kaldıkyani bebeğin bütün organlarına ayrıntılarıyla bakıyorlar. Ben sadece onu yaptırmıştım. Allah kimsenin başına vermesin ama bence mutlaka yaptırın derim. Tabi senin düşüncen yaptırmayan da var
Teşekkür ederim. Amin hepimize inşAyy Allah sabır versin çok üzüldümyaptırırız o zaman ben o kadar bakıldığını bilmiyordum. Siz sıkmayın canınızı Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?