Cinsiyeti değişen varmı

dolunayy96

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
118
75
13
28
Merhabalar arkadaşlar 15+5 haftalığız bugün kontrole gittik doktor kesin erkek dedi ancak bebek secde pozisyonundaydı biraz zorlandı bakarken 😂 yanılma payı varmıdır böyle olup değişen oldumu hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ben şimdiden alıştım oglusuma 🥰

Merhaba bize 12. Haftada kesin kız dedi 15. Haftada biraz erkeğe benziyor dedi 18. Haftada kesin olarak erkek dedi 😊 ne olursa olsun sağlıkla alalımda kucağımıza ❤️

kuzenimle aynı hamileyiz 5 aya kadar erkekti şimdi kızmış:))

Merhaba bize 12. Haftada kesin kız dedi 15. Haftada biraz erkeğe benziyor dedi 18. Haftada kesin olarak erkek dedi 😊 ne olursa olsun sağlıkla alalımda kucağımıza ❤
Amin inşallah önemli olan sağlıkları tabiki 🥰 Ama insan heves ediyor rüyamda 4 sefer erkek gördüm zaten belli belirsiz seviyordum karnımı baya alıştım sabahtan beri oğlum diye umarım değişmez 🙏😊

Amin inşallah önemli olan sağlıkları tabiki 🥰 Ama insan heves ediyor rüyamda 4 sefer erkek gördüm zaten belli belirsiz seviyordum karnımı baya alıştım sabahtan beri oğlum diye umarım değişmez 🙏😊
Sormayın valla bende kızım kızım diye seviyordum. 😊😊

Sormayın valla bende kızım kızım diye seviyordum. 😊😊
12.haftada kesin kız için biraz sallamış sanki doktor çünkü organlar anca oluşuyor 😊Başka doktoradamı gitsem diyorum virüsten korkuyorum ikili testi yaptırdım sonuç almaya gittim bugün yoksa gitmezdim 20.haftada kesinleşir herhalde 😊

Ayrıntılı usg yi bekleyin onda tam kesinleşir :)

bana 7 ay kesin erkek denmişti son 2 ay kız dendi..ben doğuma kadar emin değildim ama kızım oldu..meğerse kordon girmiş melegimin bacak arasina:KK200:

Kese fotosu atsana. Cnm oyle bizde tahmin edek 😅
Bu 7+1 deykendi ilki 2.olan ikili teste çekildi 12+2 ilk ikisi vajinal ultrason 😊sonuncular bugünkü görüntüler canım karından 🥰 kalp atış hızına 150 dedi bugün doktor 😊

Eklentiler

• IMG20200331223652.webp
    IMG20200331223652.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG20200331223742.webp
    IMG20200331223742.webp
    22 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG20200331223831.webp
    IMG20200331223831.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG20200331223850.webp
    IMG20200331223850.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG20200331223919.webp
    IMG20200331223919.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG20200331224010.webp
    IMG20200331224010.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
bana 7 ay kesin erkek denmişti son 2 ay kız dendi..ben doğuma kadar emin değildim ama kızım oldu..meğerse kordon girmiş melegimin bacak arasina:KK200:
Ayy maşallah 🥰🙏 şu olaylar biraz azalsın başka doktora gidicem bu doktora ilk defa gittim normalde devlette çok iyi bir doktora gidiyordum 😊

Bu 7+1 deykendi ilki 2.olan ikili teste çekildi 12+2 ilk ikisi vajinal ultrason 😊sonuncular bugünkü görüntüler canım karından 🥰 kalp atış hızına 150 dedi bugün doktor 😊
Bence kiz canım çünkü yuvarlak olursa kiz uzun olursa erkek diyorlar ☺️☺️☺️ Tabi belli olmaz yine de ama 😅☺️

Bence kesinlikle girin. Neden girmeyi düşünmüyorsunuz
Yaşadığım şehirde sadece 1 tane özel var orasida para tuzağı çevremde kim varsa boşu boşuna testler doğan her çocuk yoğun bakımda bir sıkıntı gorunmeyince girmeyi düşünmedim 😊 tanıdık birine ikilide down dediler sıvı aldılar kesinlikle ayrıntılı bakılması lazım dediler sonuç 3 yaşında oğlu var sapasağlam maşallah 😊

Yaşadığım şehirde sadece 1 tane özel var orasida para tuzağı çevremde kim varsa boşu boşuna testler doğan her çocuk yoğun bakımda bir sıkıntı gorunmeyince girmeyi düşünmedim 😊 tanıdık birine ikilide down dediler sıvı aldılar kesinlikle ayrıntılı bakılması lazım dediler sonuç 3 yaşında oğlu var sapasağlam maşallah 😊

Ayrıntılıda sadece usg den bakılıyor yani test falan yok. Ben 20. Haftada Ayrıntılıda bebeğimin kalbinin gelişmediğini öğrendim ve sonlandırılma mecburiyetinde kaldık🙄 yani bebeğin bütün organlarına ayrıntılarıyla bakıyorlar. Ben sadece onu yaptırmıştım. Allah kimsenin başına vermesin ama bence mutlaka yaptırın derim. Tabi senin düşüncen yaptırmayan da var 🤷‍♀️

Ayrıntılıda sadece usg den bakılıyor yani test falan yok. Ben 20. Haftada Ayrıntılıda bebeğimin kalbinin gelişmediğini öğrendim ve sonlandırılma mecburiyetinde kaldık🙄 yani bebeğin bütün organlarına ayrıntılarıyla bakıyorlar. Ben sadece onu yaptırmıştım. Allah kimsenin başına vermesin ama bence mutlaka yaptırın derim. Tabi senin düşüncen yaptırmayan da var 🤷‍♀️
Ayy Allah sabır versin çok üzüldüm 😔 yaptırırız o zaman ben o kadar bakıldığını bilmiyordum. Siz sıkmayın canınızı Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah dualarım sizinle 🙏

Ayy Allah sabır versin çok üzüldüm 😔 yaptırırız o zaman ben o kadar bakıldığını bilmiyordum. Siz sıkmayın canınızı Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah dualarım sizinle 🙏
Teşekkür ederim. Amin hepimize inş 🙏

Back
X