Cinsiyeti değişir mi ?

Değişebilir tabi. Zaten o haftalarda kesin konuşmaz doktorlar hiç. Ama değilmeyedebilir tabi. Siz doktorun tahminine %51 diğerine %49 gözüyle bakın bence😄

Ya o da kötü olur herşeye hazırlanıp sonradan değişirse 😁
Canım 11.haftada hazırlanma 😂 sonra sen hüsrana ugrarsin. 12+4 de bana erkek dediler şuan 17.haftamdayim 4 doktora gittim 4 de kız dedi . Yani çok erken senin gittiğin hafta değişme olasılığı yüksek 😍 ha bu arada başından beri ozeldeyim gittiğim 4 doktor da özel idi aletlerinden bahsettigin için yazdım

Canım 11.haftada hazırlanma 😂 sonra sen hüsrana ugrarsin. 12+4 de bana erkek dediler şuan 17.haftamdayim 4 doktora gittim 4 de kız dedi . Yani çok erken senin gittiğin hafta değişme olasılığı yüksek 😍 ha bu arada başından beri ozeldeyim gittiğim 4 doktor da özel idi aletlerinden bahsettigin için yazdım
Ben de erkek dedi hatta pipi gibi bisi ben de gordum video çektik meger kordonmus😅

Kızlar 16+5 günlük hamileyim 5 gün önde gidiyormuş bebek cinsiyet 12 haftalık demişti hala aynı kız dedi ayrıntılı da değişen oldu mu hiç hazırlık yapsam diyorum ama sürpriz yaşamam değil mi başına gelen oldu mu duydunuz mu yada

Back
X