Cinsiyeti değişir mi ?

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Merhabalar 11+6 da doktor bir tahminde bulundu haftaya net belli olur dedi ilerleyen zamanlarda değişme ihtimali varmı?

Değişebilir tabi. Zaten o haftalarda kesin konuşmaz doktorlar hiç. Ama değilmeyedebilir tabi. Siz doktorun tahminine %51 diğerine %49 gözüyle bakın bence

Ya o da kötü olur herşeye hazırlanıp sonradan değişirse
Canım 11.haftada hazırlanma sonra sen hüsrana ugrarsin. 12+4 de bana erkek dediler şuan 17.haftamdayim 4 doktora gittim 4 de kız dedi . Yani çok erken senin gittiğin hafta değişme olasılığı yüksek ha bu arada başından beri ozeldeyim gittiğim 4 doktor da özel idi aletlerinden bahsettigin için yazdım

Ben de erkek dedi hatta pipi gibi bisi ben de gordum video çektik meger kordonmus

Kızlar 16+5 günlük hamileyim 5 gün önde gidiyormuş bebek cinsiyet 12 haftalık demişti hala aynı kız dedi ayrıntılı da değişen oldu mu hiç hazırlık yapsam diyorum ama sürpriz yaşamam değil mi başına gelen oldu mu duydunuz mu yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…