Cinsiyeti erkek olan bebişlerin ilk hareketlerini nezaman hissettiniz güzel anneler 😍

Gzmehmet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
18
6
1
33
Merhabalar ;
16+3 günlük hamileyim . Allah nasip kısmet ederse oğlumuz olucak . Henüz ilk gebelik bu haftalarda hareketlerini hissetmeyeceğimi söylemişlerdi . Merak ediyorum sizler ne zman hissettiniz? Nasıl bir his ? Nasıl hissettiriyor yani kendini küçük melekler

16, 17. Haftalarda karnımda sanki yumru gibi birşeyin hareket ettiğini hissetmiştim.. 20.haftada bira daha belirginleşti.. 23. Ten sonra tekmikler 27de elimi koyrugul yere vurmaya başladı 33. De doğduk

Pıt pıt diye hareketlerini 13-15 arasi hissetmiştim doktorum çok zor demişti ama ultrasona gittiğimde uyanık mi uyuyo mu biliyodum önceden. su anda da şaşırtmadı çok fazla hareketli bı bebiş bı dk durmuyo derler ya öyle çok az uyuyup çok tekmeliyo erkek bebisler hareketlerini daha önceden hissettiriyo

17 de hissetmeye başladım. Karnına bakınca belli bir bölgenin attığını görüyorsun kalp gibi ama daha da belirgin. Sağdan sola soldan sağa

Pardon, sehzademi doguruyorsun? Oglan bebek, kiz bebek, hareket his etmekte niye fark etsin? Ilk pipisini hisedeceginimi dünüyorsun?

Sehzade doğuracağım dememiş ilk pipisini hissedermiyim diye de sormamış erkek ve kız bebekler değişkenlik gosterebiliyorlar kızlar daha hareketli olurken erkekler daha az oynuyor bilmiyorsanız öğrenin lütfen..

17.haftamda hissetmiştim canım sandalyede bacaklarımı karnima çekip otururken vajinanın yukarisindan bi kalp atışı gibi vuruş hissetim ve şok oldum ondan sonra devamı geldi zaten çok şükür

Bunun bilimsel bir makalesini görmek isterim. Bebek gelisiminde daima genel olarak konusulur. Hele ki ilk hisetmeler genel olarak 17inci haftada ve kesin olarak 20ci haftadan sonra olur. Bunun oglani, kizi olmaz.

Yorumlara baktim da ben gec hissetmisim galiba ilk 20. Haftada hissettim cook minik hislerdi cok kisa sure icinde disardan esim de elini koyunca hissetmeye basladi

Bildiğin kadarının yorumunu yapmışsın teşekkür ederim . Bak ne güzel diğer arkadşım söylemiş bende öyle duymuş olduğum için yazmıştım . He inanmıyor olabilirsin . Düzgünce dile getirebilirsin. Yorumun yeterlidir teşekkğrler .

yaa şu yorumu eşime söyledim :) şimdi sen sandalyeden inmezsin dedi canım, benm haftamda uymak üzere artk hep beklerm benim de belki öyle olur diye :) çok teşekkür ederim

Mrb canım nasipse cinsiyet bizim de erkek 15-16da çok güçsüz seyrek olarak hissediyordum net olarak 18. Haftada hissettim burdayım demişti sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Bende 15. Haftada çok hafiften hissettim sonra git gide netleşti ve şuan kollarımda oğlum

Sagolun darısı tüm hamile olanlara inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

inşallah en büyük isteğimiz tek hayalimiz şuan o sağ salim gelsin Çok teşekkğr ederim

ben de de geçen hafta biraz pıtır pıtır hisler olmuştu ama 1 haftadıe yok o yzde.çn onn hareketlerimi bağırsak hareketlerimi anlayamadım :) şuandada hiçbişey yok :/ umarım sizler gibi ben de hissederm Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…