Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun. Sağlıkla huzurla gelsin
Nerden anladınız görüp soylemediklerini
Doktorum söyledi,gozukuyor ama söylemem yasak 16.haftaya kadar dedi.Nerden anladınız görüp soylemediklerini
Valla erkek mi kizmi bende bilemedim :))Hayırlısı olsun. Sağlıkla huzurla gelsinerkek mi
![]()
Hay ağzınız bal yesin.Nerden anladınız görüp soylemediklerini
Allah gönlünüze göre versin. Sağlıkla alın kucagınızaValla erkek mi kizmi bende bilemedim :))
Cevabını yazdim:)Hay ağzınız bal yesin.
16.haftaya kadar kesin değil birde düşme riski olduğundan çocuğu kasten düşünmeyesinler diyeymis.AA niye soylemiyorlar
AA niye soylemiyorla
Olsun en azından umutlanirdim.Bu pozisyonda gözükmez doktor tam iki bacak arasına bakıp öyle söyler. 16. Haftaya kadar söylememesinin normal olduğunu düşünüyorum çünkü o haftaya kadar söyleseler bile emin değilim şimdilik kimseyle paylaşmayın diyorlar. Öyle olunca zaten siz de kesin değil diye inanmazdınız.
Başka usg fotosu var miDoktorum söyledi,gozukuyor ama söylemem yasak 16.haftaya kadar dedi.
Ayy maleseffBaşka usg fotosu var mi
İcimden kız geçti. Benim bebeğimin kesesiyle yatış pozisyonu aynı. Bakalım doktor unuz bı daha ki hafta ne diyecek cinsiyete
Yarin gidicemmm teşekkür ederimİcimden kız geçti. Benim bebeğimin kesesiyle yatış pozisyonu aynı. Bakalım doktor unuz bı daha ki hafta ne diyecek cinsiyete
İnşallah hayırlısı olsunYarin gidicemmm teşekkür ederim
Neymiş cinsiyet iİnşallah hayırlısı olsun
Cinsiyet ti neymişYarin gidicemmm teşekkür ederim