Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sende bakmadın yani sürpriz olsun diyeBenim bugun belli oldu16 haftalikken yani. 12 haftalikken doktor belli olmaz diyip bakmamisti :) Zarfa yazdirdim cunku babamiz pazar gunu geliyor pazara kadar beklicez artik
![]()
Bakmadim beraber ogrenelim diyeYa sende bakmadın yani sürpriz olsun diyehakkınızda hayırlısı olsun canım
İlk gebelik ya merak ediyorum. Sabırsızlanıyorum galiba11. Hafta tahmin için çok erken. 2 çocuğumda da 13. Haftada da yapıldı tahmin:))
Öyle olacak tabi, meraktan ölmüştüm bendeİlk gebelik ya merak ediyorum. Sabırsızlanıyorum galiba![]()
İnşallah kuzum hepimizÖyle olacak tabi, meraktan ölmüştüm bendesağlıkla kucağına alırsın inşallah
![]()
Benim doktorum perinatolog cihazları güzeldi o yüzden 11+5de öğrendikKızlar haftaya kontrolüm var. 11. Hafta da gideceğim yani. Cinsiyet tahmininde bulunur mu doktorum sizce. Bu hafta öğrenenler oldu mu.![]()
MaşallahBenim doktorum perinatolog cihazları güzeldi o yüzden 11+5de öğrendikondan1 hafta öncede tahminde bulunmuştu zaten
Ay ben bekleyemembi ben beklemişim yaaa okadar haftaaaa :))
11 haftalikken tahminde bulunmustu kiza benziyor diye. Kızım olacak inşallahKızlar haftaya kontrolüm var. 11. Hafta da gideceğim yani. Cinsiyet tahmininde bulunur mu doktorum sizce. Bu hafta öğrenenler oldu mu.![]()
11 haftalikken tahminde bulunmustu kiza benziyor diye. Kızım olacak inşallah![]()
Amin inşallah hepimizOğlumda 12. Hafta da görmüştü doktorum.
Kızımda 12. Hafta da görünmedi, 16. Haftada gösterdi hanfendi
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
16dan önce bakmadı bileKızlar haftaya kontrolüm var. 11. Hafta da gideceğim yani. Cinsiyet tahmininde bulunur mu doktorum sizce. Bu hafta öğrenenler oldu mu.![]()