- Konu Sahibi ceycey4444
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzumm saol cevabin icin yarin ogrenicem.insallahErkek gibi hissettim☺
Ay hadi inşallah gönlünden geçen olur burayada yazmayı unutmaKuzumm saol cevabin icin yarin ogrenicem.insallah![]()
Simdi kapidayim bekliyorumAy hadi inşallah gönlünden geçen olur burayada yazmayı unutma![]()
Erkek dedi kuzum gene ama biraz daha bekliyelim falan dedi 1 ay sonra gel dedi esimde diyo ben gordum orda pipisini diyoOgrendin mii
Erkek dedi kuzum gene ama biraz daha bekliyelim falan dedi 1 ay sonra gel dedi esimde diyo ben gordum orda pipisini diyo![]()
Saop kuzum Allah razi olsun evet kizim var diye gonlum erkekten yanaydi cok sukurErkektir o zaman sanırım erkek istiyodunuz gözünüz aydin![]()
Ben biliyorum bu işiErkek dedi kuzum gene ama biraz daha bekliyelim falan dedi 1 ay sonra gel dedi esimde diyo ben gordum orda pipisini diyo![]()
Kac haftaliksin canimErkek dedi kuzum gene ama biraz daha bekliyelim falan dedi 1 ay sonra gel dedi esimde diyo ben gordum orda pipisini diyo![]()
Amin kuzum hepimiz insallah sag salim alalim kucagimizaBen biliyorum bu işiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤
14 kuzumKac haftaliksin canim