Cinsiyeti ogrenemedik

Kombim

1991 ♡ 1993 ♡ 2015
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
38
13
3
32
3 ay 3 günlük bebeğim ama doktor bey hiç tahmin bile yapmadı .. erken mi sizce devlete gidiyorum..

Kız diye. :KK57: bn sok yazık yahu insan oda bir bu cinayet olmuyormu şimdi ??

İnsanlar çıldırmış aynısını görümcemde yaptı kız diye gitti aldırdı. Evlat evlattır inşallah tanrım bana bir kız verir
Maalesef. Önemli olan sağlıklı olsun başka ne ister insan. Devlette söylenmesi doktorun insafına kalıyor bu durumda bazı doktor bu sebeplerden yanaşmıyor. Haksızlar da diyemiyorum. Kolay çocuk sahibi olan kolay vazgeçiyor anlayamıyorum nasıl için yanmaz. Allah inşallah gönlünüze göre verir. Ben özele gidiyorum 13 haftalıkken gideceğim haftaya doktor belli olabilir dedi. Genelde 16 haftalıkken daha net belli olurmuş. Yani siz sonraki kontrolde bi sorun bakalım inşallah yanıt alırsınız.

İnsanlar çıldırmış aynısını görümcemde yaptı kız diye gitti aldırdı. Evlat evlattır inşallah tanrım bana bir kız verir
Kız oldugunu öğrense bile, öğrendiği zamanda zaten yasal kürtaj süresi dolmus ve gecmis olmuyor mu ?

Ne diyosunuz yaa inanamıyorum :kızgın:
Bu nasıl bir caniliktir !!
Sağlık sorunun olur aldırırsın, bakamicak durumdasındır aldırırsın ama böyle birşeyi ilk defa duydum ki cinsiyeti belli olan bebek kocaman olmuştur yani böyle bir vicdansızlık nasıl yapılır aklım almıyor

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar çok sağolun ..

Back
X