- 16 Ekim 2016
- 212
- 84
- 18
- Konu Sahibi vermissenli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kdarlıksın canım .? :) ben gitsem şimdi öğrenirim herhalde ama bilerek uzattım nisan 18 de kontrolüm vardı mayıs 18 de gitmeye karar verdim :)Benim daha bi haftam var
16 olduk bizde :)Ne kdarlıksın canım .? :) ben gitsem şimdi öğrenirim herhalde ama bilerek uzattım nisan 18 de kontrolüm vardı mayıs 18 de gitmeye karar verdim :)
Maşallah:)16 olduk bizde :)
Bilmiyorum ki kimisi de diyor erkek de gec gorunebiliyomus. Bana kalsa saglikli olsunn. Ama ruyama erkek bebis girdi.cok tatliydi. InsAllah Rabbim hayirlisiyla tum bekleyenlerin kucagina almayi nasip etsin. AminnHayırlı olsun hepinize kızlar. Kız bebekleri ağırlık olarak geç belli oluyor bu 16 ve daha üst haftalari buluyor erkek daha çabuk belli eder
dusuk tehlikeniz yoksa tehlikeli degilKizlar konuyla alakali degil ama 13. Haftada cnsellik tehlikeli midir ?
Nubtan çok anlamıyorum ama çok hareket etmiş bu kesin erkektir :) benim oğlum da öyleydi :)Kızlar sizce cinsiyet ne :)
Masallah oyle bi sorunmz yokta ben yeni evliyim 4.5 aylk olduk ama karnma braz baski oluyo o yuzden tedirgn oldm baska sekildede malesf olmuyo... dr cnsellkte skntn olmaz dedi ama ona diyemedm bska trlu yapamiyruz diye. Ztn zorlanmistm baya ilk zmanlarda. 5.5 aylk evliymdusuk tehlikeniz yoksa tehlikeli degil
Ay inşallah 15 haftalığız doktorum %75-80 kız dedi bacım :):)Nubtan çok anlamıyorum ama çok hareket etmiş bu kesin erkektir :) benim oğlum da öyleydi :)
hareketle cinsiyetin alakası yok bana da çok hareketli olunca doktor erkeğe benziyo erkek daha çabuk hareketlenir dedi ama kızım olacakAy inşallah 15 haftalığız doktorum %75-80 kız dedi bacım :):)
kiza cok benziyor canim ama Allah bilirKızlar sizce cinsiyet ne :)
Kizlr bi bakin bkalim kizmi erkek mi neye bnziyo :)